Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam na zajebisty server ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

patryk230202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

f1b4414ca79ac.png

Jak widać na zdjęciu Właściciel obraził mnie za to że zapytałem go o link do Forum Serwera.

Macie Tu dowód że nie warto wchodzić na ten śmieszny i żałosny serwer w którym Administracja obraża swoich Gracz.

To oni powinni być mili dla nas i my się odwzajemniamy ...

Nie Polecam Serwera nikomu !

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

ja jusz wiem co to za server to jakac jebana dziura powiem wam całom historie tego jebanego Wlasciciela : Wbiłem na server i huj zapytalem sie admin czy kurwa bym był Vipem a admin ok kurwa jak zaprosisz jebane 10 osób : to kurwa zrobilem to strone i huj dał mi Vip prawda mój nick to byl lolekdupciacipcia ) kurwa ii i ii chcialem se dam nowy nick i dalem : a tamty nick co mialem to dla jaj se dalem i zapomialem koledzy z skype mi pisały to kurwa ten nick i mi podawały i kurwa huj zadny nick mi nie pasował : to se dałem Erghotas i się pytam admin dasz mi tego Vip co miałem a on muwi kurwa ty klamiesz to nie ty jestes huju : ja pisze do niego to ja kurwa tylko zapomiałem nicku ! ! ! a on muwi to nie prawda kurwa : to ja do niego pisze ! KURWA to ja kurwa nawet ci powiem nick mój na mcp forum zeby on sprawdzil i : podalem patryk230202 ! a on mi pisze ze jak zmienie ! ! ! !! nick to mi da tego Vip no i zmienilem kurwa i co wbilem i muwie kurwa dawaj tego Vip a on sie nie odzywa i muwi do mnie mam cie huju w Dupie ! ! ! ! ! !

KURWA NIE POLECAN TEGO ZAJEBANEGO SERVERA

Opublikowano

ja jusz wiem co to za server to jakac jebana dziura powiem wam całom historie tego jebanego Wlasciciela : Wbiłem na server i huj zapytalem sie admin czy kurwa bym był Vipem a admin ok kurwa jak zaprosisz jebane 10 osób : to kurwa zrobilem to strone i huj dał mi Vip prawda mój nick to byl lolekdupciacipcia ) kurwa ii i ii chcialem se dam nowy nick i dalem : a tamty nick co mialem to dla jaj se dalem i zapomialem koledzy z skype mi pisały to kurwa ten nick i mi podawały i kurwa huj zadny nick mi nie pasował : to se dałem Erghotas i się pytam admin dasz mi tego Vip co miałem a on muwi kurwa ty klamiesz to nie ty jestes huju : ja pisze do niego to ja kurwa tylko zapomiałem nicku ! ! ! a on muwi to nie prawda kurwa : to ja do niego pisze ! KURWA to ja kurwa nawet ci powiem nick mój na mcp forum zeby on sprawdzil i : podalem patryk230202 ! a on mi pisze ze jak zmienie ! ! ! !! nick to mi da tego Vip no i zmienilem kurwa i co wbilem i muwie kurwa dawaj tego Vip a on sie nie odzywa i muwi do mnie mam cie huju w Dupie ! ! ! ! ! !

KURWA NIE POLECAN TEGO ZAJEBANEGO SERVERA

Jusz ?

Muwi ?

huj ?

huju ?

muwie ?

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...