Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję gier.

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko szukam gier.

Chodzi mi o taką grę gdzie np. mamy broń i możemy do niej oblokować lub od razu posiadamy np. laser, latarkę i powiększony celownik. Cos typu BF3, tyle że za darmo.

Może być to gra FreeToPlay lub Single Player.

skpUo.png

Opublikowano

Stalker, Far Cry 3, Arctic Combat, BF P4F

Nie wszystkie z tech rzeczy mogą być w tych grach, ale część jest.

Opublikowano

Far Cry 3 mam, Arctic combat to podróba a BFP4F trzeba zakupić za kasę.

W Stalkerze jest taka mozliwosc?

skpUo.png

Opublikowano

Far Cry 3 mam, Arctic combat to podróba a BFP4F trzeba zakupić za kasę.

W Stalkerze jest taka mozliwosc?

W Stalkerze masz to wszystko oprócz laseru, nie przypominam sobie takowego w tej grze.

Gość lukasz22126
Opublikowano

Szukaj Warface, o ile się nie mylę to jest na razie tylko Beta rosyjska, ale chyba jest łatka angielska, grałem i szczerze polecam. :) Ruskie serwery, ale ping przejdzie. :D

Opublikowano

COD MW 2-4

COD BO 1-2

Wszystko idzie pobrac z internetu wraz z crakiem i oczywiscie tylko zagrasz w singel player

13shXw3.jpg

Opublikowano

sprawdź sobie frontlines giełdzie of war , ridick, strangehold (cos al'a max peyne) i jeszcze masz sprintel cel chyba najbardziej zbliżona do twoich oczekiwań . no i jeszcze bf p4f

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Gość lukasz22126
Opublikowano

COD MW 2-4

COD BO 1-2

Wszystko idzie pobrac z internetu wraz z crakiem i oczywiscie tylko zagrasz w singel player

Idzie pograć w multi. Ale więcej informacji udzielę tylko na PW. Forum nie popiera piractwa :)

Opublikowano

To co słuszne/To co twierdze że słuszne/a to co robię, to trzy różne sprawy co do up postu :P co nie zmienia faktu że gdy gra mi się podoba to mimo że ją przeszedłem to kupuje z szacunku dla twórcy by tworzył dalej. Niestety w Gothicu to się nie sprawdziło bo po dwójce się sprzedał.

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Gość lukasz22126
Opublikowano

To co słuszne/To co twierdze że słuszne/a to co robię, to trzy różne sprawy co do up postu :P co nie zmienia faktu że gdy gra mi się podoba to mimo że ją przeszedłem to kupuje z szacunku dla twórcy by tworzył dalej. Niestety w Gothicu to się nie sprawdziło bo po dwójce się sprzedał.

Ależ oczywiście i tak należy postępować :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...