Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] nie chce mi wlaczyc gry

Aksygon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam problem .

Zawsze kiedy odbieram jakiś prezent , a później chcę włączyć grę nie udaje mi się to . Muszę czekać aż ten prezent mi się skończy i dopiero mogę grać .

Dokładnie chodzi o moment , kiedy wyświetla mi się samochód i pisze : proszę czekać . Czekam i czekam i nic się nie dzieje . Co mam zrobic ??? ;d

Opublikowano

Prędzej czy później musi cię połączyć skoro cię loguje. Nie rozumiem tylko o co chodzi z prezentami?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Gra dziala mi normalnie , ale kiedy odbieram jakis prezent nie chce mi sie zaladowac . Musze poczekac az np auto mi sie skonczy i dopiero znowu mogę grac .

Opublikowano

Jaki prezent? Chodzi o te karty po wyścigu, czy co? Opisz bardziej Twój problem.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

np wpisuje jakiś kod na auto , odbieram ten samochód z zakładki prezenty na stronie NFS i później gra mi nie działa . Dokładnie nie chce się załadować świat . Ale jak włączę jakieś inne konto na którym nie odebrałem żadnego prezentu to gra mi normalnie działa

Opublikowano

Spróbuj zalogować się na inny serwer. Jeśli będziesz mógł założyć/zalogować się to znaczy, że na tamtym też nie powinno być problemów. Jeśli dalej jest problem napisz do support'u:

https://help.ea.com/

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...