Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zacofany w temacie botów.

adisek1201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, ostatnio grałem w do dobry rok temu i latałem na kbocie. Kiedy wprowadzili captche sprzedałem konto i na tym się skończyło. Na dzień dzisiejszy jest jakiś darmowy bot? Straciłem 2 licencje na kbocie jedna z gg i nogg troche żal po ponad 100zł, ale dobra (chyba, że da się odzyskać jakoś?) . Pamiętam pasy, ale jak wpisywałem to nie było moich licencji. Dzięki z góry.

Opublikowano

to trzeba było po przenosić licencje na inne konta ;] jak jesteś taki bogaty to kup sobie pbdo bota 120zł i możesz puszczać jakie chcesz konta :) a na dzień dzisiejszy nie ma żadnego darmowego bota :) niestety

Opublikowano

to trzeba było po przenosić licencje na inne konta ;] jak jesteś taki bogaty to kup sobie pbdo bota 120zł i możesz puszczać jakie chcesz konta :) a na dzień dzisiejszy nie ma żadnego darmowego bota :) niestety

Też polecam PBdo-Bot warty był 120 zł Można go tak zrobić żeby nawet palladium zbierał . ;) Ja mam taki task że naprawia się agis przy 5k ładowni palladium leci wymieniać i wraca spowrotem przez dzień 1000 energi od 7 do 21 :) .

Zbieram like + ;]

Opublikowano

1000 energi od 7 do 21 :) .

Nieźle zbiera, latasz vegą czy aegisem?

:D

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

No niestety aż taki bogaty nie jestem by znów wyrzucić 120zł na bota. Bez sensu nie da rady odzyskać jak pamiętam swoje pasy do kbota? P.s to teraz nie lata się po urke tylko na energie do gg?

Opublikowano

żebyś mógł odzyskać licencje, musisz mieć komputer na którym przydzielałeś licencje, a następnie rejestrujesz się na google,

tam gdzie dotąd wpisywałeś dane z jabbera teraz wpisujesz tam dane z rejestracji google

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

ten kbot CC wgl jakis powalony jest ;] nie musisz być zalogowany na swoim koncie żeby latać byle jakie wpisujesz i bot ci lata jak masz licke ;] przynajmniej ja takie sytuacje miałem :)

Opublikowano

Napisałem do Ivan'a w tej sprawie napisałem mu, że rok temu zakupiłem 2 licencje i nie dawno chciałem zmienić ją, ale nie widziałem ich bo zmienili jabbera. Wyrzucił mnie ze znajomych na skype ;o

Opublikowano

No dobrze gadają , jak masz licencje na konto to nie musisz nawet w kbot cc miec tam swojej licencji ja nieraz nie mam w ogóle żadnej , kilka razy miałem jakichś 5 innych nawet niewiem z kąd a i tak bocik lata

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...