Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] M82A3 Weapon Guide

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ups :D Zauważyłem kilka błędów xD Ten mój głos <3

Coś dodać do tego czy cuś ? Podoba się ogólnie czy nie ?

OndteAw.png
Opublikowano

Ogólnie jest bardzo dobrze, mógłbyś ewentualnie lepiej zobrazować bullet drop, ale nie jest to konieczne. Leci subek ^^

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tak myślałem żeby wstawić obrazek z Alchemical jednak uznałem że będzie to zbędne, każdy ma inne dodatki etc.. Dopiero teraz po tym jak wrzuciłem filmik dodał bym do niego kilka rzeczy :P W następnym odcinku będzie coś ciekawszego ^^

OndteAw.png
Opublikowano

PS. W filmie o L96 mówisz, że najlepsza lufa to Heavy Barell. Ja mam do wyboru Precision, którą posiadam, lub Predator z zestawu, który kupię. Innej nie będę kupował, nie mam Funds. Więc którą polecasz, o ile używałeś? Precyzyjna czy Predator?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

a jednak oglądnąłem na kompie ;d

filmik fajny muzyka + jakość + fajnie wszystko omawiasz + głos masz dobry do nagrywania :)

i nawet dowiedziałem się że M82 przenika przez szkło xD ładnie ;d

chciało ci się 5 dych wydać na 1 sniperke? ;p

YAY

Opublikowano

a jednak oglądnąłem na kompie ;d

filmik fajny muzyka + jakość + fajnie wszystko omawiasz + głos masz dobry do nagrywania :)

i nawet dowiedziałem się że M82 przenika przez szkło xD ładnie ;d

chciało ci się 5 dych wydać na 1 sniperke? ;p

Ostatnio był kod na 1k funds, gdzie znalazłem buga i wyciągnąłem 50k fundsów ; o Jednak i tak wpieprzyłem w tą grę sporą część kasy ;D

@@@@@@@@@@@EDIT

Eeee co wy na to gdyby filmiki były po angielsku a napisy po polsku :D Bo niektórzy się skarżą na polski z z zagranicy ;c ? Sprobowac czy to by był jakiś problem ?

OndteAw.png
Opublikowano

Angielskich filmików z tej gry jest od cholery.. dodaj im napisy po ang i tyle. A tak z ciekawości to ten bug to kategorii graficznej czy coś związane np z bronią? Bo też mam kilka ale nwm czy to zgłaszać czy nie.

@Edit.

Widziałem jak koleś z dodatkami też z Polski wyciągnął chyba 406m z tej pukawki. W sumie dziwi mnie czemu sks ma lepszy zasięg od m95 i l82, niby broń średniego zasięgu, a ostatnio na omanie jak ją testowałem to zabiłem z odległości 326m a trafiałem ludzi z 400+ (dane wiarygodne, bo sprawdzałem ostrzałem moździerzowym ) i dziwi mnie to co powiedziałeś, że zlikwidowali w m95 penetrację szkła, jeszcze jakiś tydzień temu strzeliłem headshota kolesiowi w apc.

I też się zastanawiam, patrząc po moim pistolecie jak strzelasz w szkło helikoptera który leci z małą prędkością to ni mu sie zrobisz, a jak jest rozpędzony to fajnie kule wchodzą.

Tutaj masz dowód co do rangeda

436951440626370320491.png

Opublikowano

M95 3 strzały w klatę???? To ty chyba w nogi trafiasz... Jeden max dwa strzały i koleś wącha kwiatki...

No to widzę kolejna OP broń - M82A3 2 strzały w klate przy takiej szybkostrzelności ?? To mi już przypomina gre na hardcorze w bf3 z sksem (tylko m82a3 jest troche wolniejszy). M95 ma (chyba) największe obrażenia z snajperek.

Jednym zdaniem - M82A3 jest przesadzone.

Opublikowano

Małe niedopracowanie, M95 trzy strzały w noge z daleka a M82 tylko dwa xD

Powiem ci jeszcze że M82 ma lepsza celność niz nasza M95 :P

Angielskich filmików z tej gry jest od cholery.. dodaj im napisy po ang i tyle. A tak z ciekawości to ten bug to kategorii graficznej czy coś związane np z bronią? Bo też mam kilka ale nwm czy to zgłaszać czy nie.

@Edit.

Widziałem jak koleś z dodatkami też z Polski wyciągnął chyba 406m z tej pukawki. W sumie dziwi mnie czemu sks ma lepszy zasięg od m95 i l82, niby broń średniego zasięgu, a ostatnio na omanie jak ją testowałem to zabiłem z odległości 326m a trafiałem ludzi z 400+ (dane wiarygodne, bo sprawdzałem ostrzałem moździerzowym ) i dziwi mnie to co powiedziałeś, że zlikwidowali w m95 penetrację szkła, jeszcze jakiś tydzień temu strzeliłem headshota kolesiowi w apc.

I też się zastanawiam, patrząc po moim pistolecie jak strzelasz w szkło helikoptera który leci z małą prędkością to ni mu sie zrobisz, a jak jest rozpędzony to fajnie kule wchodzą.

Tutaj masz dowód co do rangeda

Ta xD Nie wiem jak wytłumaczyc tego sksa : o

Ja jednak nie moge z m95 teraz nikogo sciagnac w heli ;c tylko ta m82 daje rade ;P

OndteAw.png
Opublikowano

L96 się da, posiadam od wczoraj (JTiger, yay :D), a dzisiaj podczas gry na Omanie, kiedy zauważyłem AH, z ciekawości strzeliłem, tak od niechcenia, nawet nie myślałem nad tym jakie biorę poprawki. Dystans - jakieś 150 - 200 metrów. Pierwszy strzał i co? Leży :) Sam się zdziwiłem, jakiego miałem farta.

A skoro L96 się da, to M95 na bank też :)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Napisałem im na forum bfp4f i stwierdzili że tylko M82 jest teraz w stanie przebić szkło, a jeżeli takie coś ci się zdarzyło to zwykły bug xD Grałeś w Cs'a ? Tam jest podobnie tak zwane "skanowanie" :P

OndteAw.png
Opublikowano

Ale to też zależy jakie heli ściągacie. Apc to teraz pistoletami lepszymi i sniperkami, nwm czy to że mam viper mags powodować może penetracje szkła... mniejsza Apc ciężko już zdjąć, transportowca rozwalisz nawet ze strzałek naprowadzających na upartego:D

Opublikowano

Napisałem im na forum bfp4f i stwierdzili że tylko M82 jest teraz w stanie przebić szkło, a jeżeli takie coś ci się zdarzyło to zwykły bug xD Grałeś w Cs'a ? Tam jest podobnie tak zwane "skanowanie" :P

Wiem, co to skan, sam często używam w CS :D

Ale to też zależy jakie heli ściągacie. Apc to teraz pistoletami lepszymi i sniperkami, nwm czy to że mam viper mags powodować może penetracje szkła... mniejsza Apc ciężko już zdjąć, transportowca rozwalisz nawet ze strzałek naprowadzających na upartego:D

Jakie APC i mniejsze APC? APC = Armoured Personal Carrier, czyli transporter opancerzony, np. BTR... W BF'ie z helikopterów jest AH-64, Mil MI-28, Littlebird i heli transportowe z tego co pamiętam, chyba że czegoś nie zrozumiałem, jeśli tak to mnie poprawcie.

Vipery nie powinny mieć wpływu na penetrację, rodzaj heli (AH / MI-28) też, może rzeczywiście to bug i tylko M82 się da, możliwe że wzięli pod uwagę to, że jeden z podstawowych rodzajów ammo do M82 to naboje przeciwpancerne, penetrujące lub wybuchające, które dobrze sobie radzą ze szkłem, choć chyba zbyt dużo od twórców wymagam i pewnie chcieli tylko dodać nowej broni jakiś atut.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wiem, co to skan, sam często używam w CS :D

Jakie APC i mniejsze APC? APC = Armoured Personal Carrier, czyli transporter opancerzony, np. BTR... W BF'ie z helikopterów jest AH-64, Mil MI-28, Littlebird i heli transportowe z tego co pamiętam, chyba że czegoś nie zrozumiałem, jeśli tak to mnie poprawcie.

Vipery nie powinny mieć wpływu na penetrację, rodzaj heli (AH / MI-28) też, może rzeczywiście to bug i tylko M82 się da, możliwe że wzięli pod uwagę to, że jeden z podstawowych rodzajów ammo do M82 to naboje przeciwpancerne, penetrujące lub wybuchające, które dobrze sobie radzą ze szkłem, choć chyba zbyt dużo od twórców wymagam i pewnie chcieli tylko dodać nowej broni jakiś atut.

Piszę APC dlatego, że dla mnie to skrót od apache, wiem, że to też czołg, ale ktoś mnie już tak kiedyś nauczył i z kim bym nie rozmawiał, to też pisze APC. Wyobrażasz sobie, że rozmawiam z kimś "No cześć, wczoraj na jednym życiu zabiłem 58 ludzi z AH-64, albo MIL MI-28" i tu następuje przetwarzanie danych u 2giej osoby co to do cholery jest AH-64? Po prostu nie lubię tłumaczyć komuś za każdym razem co ten skrót oznacza, albo zmuszać kogoś, żeby szukał po necie:D Dobrze, że poprawiasz ale tak, jak mówiłem z napisaniem apc jest mniej roboty;)

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...