Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modki

ProRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Chciałbym przedstawić swoją kontrowersyjna sugestie dot. modów na mpc. Otóż główną ideą tej sugesti jest wypierdolenie wszystkich modów, gmów i podobnych gadów na zbity pysk. Czemu tak uważam(być może nie tylko ja)? Głównie dostały się do tych stanowisk ludzie niekompetentni, małolaty, działających pod wpływem emocji. W takich ważnych funkcjach jak moderatorzy, nie powinna żadna z osób mieć. Te rzeczy prowadzą do tego czym forum jest teraz. Wylęgarnia hejtów, debili, rowolizów, tyle mogę powiedzieć. Na forum panuje cenzura, kilkukrotnie tego doświadczając kiedy wypowiadałem się na temat modków/mpc moje posty były błyskawicznie usuwane. Jestem pewien, że po tym poście będą czekać aż mi się noga powinie, dalej nie muszę kończyć.

Ps.

Ah, oczywiście słaba pamięć. Co później, gdy niekompetentni ludzie zostaną wypierdoleni? Zrobić rekrutacje i zebrać dojrzałą ekipę.

Pozdrawiam całą załogę MPC!

Opublikowano
Ah, oczywiście słaba pamięć. Co później, gdy niekompetentni ludzie zostaną wypierdoleni? Zrobić rekrutacje i zebrać dojrzałą ekipę.

max. 10 moderatorów na krzyż.

Co do sugestii, nie wiem co tu napisać, płytki tok myślenia mr. dorosły.

nie

Opublikowano

Zapomniałem dodać, ah ta pamieć. Proszę o argumenty za lub przeciw, a nie prostackie "nie". Co do poprawy humoru, nie ma za co.

Opublikowano

Zapomniałem dodać, ah ta pamieć. Proszę o argumenty za lub przeciw, a nie prostackie "nie". Co do poprawy humoru, nie ma za co.

Nie, bo masz chujowy avatar.

Tak serio to nie opłaca się robić, może niektórzy Modki mają po 12 lat, ale są bardziej ogarnięci od tyc starszych.

Ja bym jedynie Flapa i Thinga usunął, reszta okej.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Zarejestrowałeś się 2008r. czyli ponad 4 lata temu. Aktualnie masz (jeśli dane są prawdziwe) 19 lat. 19 - 4 = 15, czyli tyle lat miałeś jak się zarejestrowałeś. Byłeś modem, bo masz exmoda, czyli to było wtedy jak sam miałeś z 15/16 lat. Chcesz wyjebać tych wszystkich, którzy są teraz w tym wieku co ty jak byłeś modem. Niezła hipokryzja :)

btw. nie wszyscy co mają 13/14 lat to idioci, którzy są nie ogarnięci.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zarejestrowałeś się 2008r. czyli ponad 4 lata temu. Aktualnie masz (jeśli dane są prawdziwe) 19 lat. 19 - 4 = 15, czyli tyle lat miałeś jak się zarejestrowałeś. Byłeś modem, bo masz exmoda, czyli to było wtedy jak sam miałeś z 15/16 lat. Chcesz wyjebać tych wszystkich, którzy są teraz w tym wieku co ty jak byłeś modem. Niezła hipokryzja :)

Pozdrawiam

Bardzo skomplikowane działania.

@top

tak.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Pozdrawiam

true.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pozdrawiam

Nie wiem czy powinienem podawać dane personelne, boje się armi modków na czele z wredna pod moim gimnazjum. To nie hipokryzja, sam zrezygnowałem z funkcji. Czasy się zmieniają to i czas na zmiany musi być. Całuje gorąco i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku wszystkich użytkowników jak i ekipę forum.

Opublikowano

Niejeden 15 latek jest bardziej ogarnięty, niż wielu dorosłych użytkowników. Nie wiek przesądza o dostaniu się o teamu, lecz nasze zachowanie i to co mamy w głowie.

Odpada.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...