Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dodatki do ubrania.

Tymoteor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas przeszukiwania google, zaciekawiło mnie jedno zdjęcie:

clothing_inserts.png

Jeden z twórców gry (jjaged) pisze, że wiosną tego roku (post napisany 13 kwietnia 2012 -.-) wejdą dodatki do ubrań, dzięki którym będzie można zwiększyć ilość amunicji, granatów, zwiększyć pancerz zmniejszając prędkość chodu, etc. Wie ktoś może coś więcej o tym ? Wie ktoś czy to jeszcze będzie ?

y526IOx.jpg

Opublikowano

Popacz na stronie z nowościami do gry jest bodajże w tym dziale właśnie a jak nie znajdziesz to ja poszukam ;s <3

7e10435075ce9.png

KibolŁKS Pozdrawia Swojaków.

Opublikowano

mi się to podoba byle by nie było dodatków np celność czy zasięg....bo to by była masakra .....

ale może być ciekawie :D

YAY

Opublikowano

Dodatki mają być na amunicje i pancerz. Poza tym wiadomość pisana była w kwietniu, że we wiosnę 2012 dostaniemy tą opcje. Jest zima.

Jest jesień jeszcze :D :P

@TOP

Mi, jako że jestem zwiadowcą, niezbyt się to podoba. Dodadzą jeszcze np. jakiś hełm zmniejszający obrażenia po strzale w głowę i mogę się pożegnać z headshotami zabijającymi od razu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jest jesień jeszcze :D :P

@TOP

Mi, jako że jestem zwiadowcą, niezbyt się to podoba. Dodadzą jeszcze np. jakiś hełm zmniejszający obrażenia po strzale w głowę i mogę się pożegnać z headshotami zabijającymi od razu.

Miało zostać to wprowadzone wiosną tego roku.

y526IOx.jpg

Opublikowano

No ale chłopak pisze że miało być na wiosnę a mamy prawie 2013 :D Więc małe szanse że to wejdzie :) A co do hedów snajperką, to było by już za bardzo pojebane żeby nie zabić od strzała w łeb snajperką :/ Mi osobiście nigdy się nie zdarzyło aby nie zabić po strzale w łeb :D

Opublikowano

@UP mi też, bo nie używam GOL-a :)

@Tymoteor

Wiem, że tego roku, chodziło mi o to, że napisałeś o zimie :P

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Lepiej było by żeby zbalansowali broń, ci gracze co nie wydają kasy na tą grę mają nikłe szanse.

@Wracając do tematu to niepodoba mi się to, będzie to kosztować dużo funds i noobki (czytaj gracze którzy nie wwydają na grę kasy będą pogrążeni).

Opublikowano

zbalansować?... jak w minecrafcie ci co kupują premium a czy co nie mają mają być równi to to samo ma być tu?....

bez wydawania kasy na tą grę jest to jak dla mnie taka wersja DEMO żeby sprawdzić jaka jest gra i żeby można było pograć zobaczyć potestować... a kase można potem wydać jeśli się chce za 25 SMS można spokojnie mieć best broń... możesz też robić ankiety :)

mam umowe z play że miesięcznie musze doładowywać 30 zł ... mało gadam przez telefon a sms-ów mam jeszcze 900 darmowych więc mi nie szkoda tych 25zł ... wole wydać niż żeby siedziały tam sobie i nic nie robiły :)

YAY

Opublikowano

Avium ja mam tak samo:D Co do tych dodatków to fajnie by było bo mam pełno strojów pokupowanych, aż mi się liczyć nie chce:D A co do tych headshootów to pewnie byłoby tak, że no nie zabija, ale jakbyś miał np ammo viper to by zabijało (wgd. mnie, albo inne ammo na obrażenia). Fajne ulepszenie, tylko coś mi się nie widzi to, bo by musieli polepszyć dmg broni, albo dać małe te boosty na defa, bo jakoś mi się nie widzi strzelać 30 razy do gościa, żeby padł. Jakby to wprowadzili, to pewnie wszyscy by grali na officialach EA i z shootgunami by latali:D

436951440626370320491.png

Opublikowano

nie no..... nie wprowadzą raczej czegoś takiego jak * def* do ubranek.... to była by totalna masakra..... sniper powinien dedać na 1 heda.... jak by coś takiego zrobili to by przegieli... sniperów by *zniszczyli* .....

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...