Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak nie dostac bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , nawet nie wiedzialem gdzie o to zapytac wiec zapytam tutaj .Chodzi o to jak nie dostac bana za logi na kamer modzie mam na mysli priva na ktorym to sprawdzaja , chcial bym uzywac tylko nieodrzucania mobow z konia .Wiec moje pytanie co zrobic zeby tego nie wykryli? pozdro

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

Zawsze jest ryzyko gdy grasz na KM, rownie dobrze ktos moze Cie nagrac jak bijesz moby a one nie odlatuja. Jednym slowem logi nie klamia i predzej czy pozniej dostaniesz bana, jak nie na tym to na innym serwerze :)

Opublikowano

inni nie widza tego nieodrzucania i chyba sie nie do konca zrozumielismy :) wiem ze serwer wylapuje jakis plik i zmienia sie jego nazwa ale jak dokladnie nie wiem a co do 2 up hs jest od pla :)

e6f347deb9b7f.jpg
Bywalec
Opublikowano

Jaki serwer? Z tego co mi wiadomo "logi" "sprawdza" tylko Ravia.

Reszta prywatnych serwerów tego nie robi.

Bywalec
Opublikowano

a ogarnia ktoś jak ominąć hs na PL'U ? jest dużo poradników ale rok temu napisane -.- teraz nie dziala .

M2BOB ma wbudowaną blokadę.

Opublikowano

to forum o botach itd.. wiec zbędna odpowiedź

Twoja może wniosła coś nowego do tematu?

Co do tematu.. autor pyta o privy, wiec mozna powiedziec ze na 99% privow mozna tego uzywac bez ryzyka bana ze strony logów serwera, ale ryzyka ze strony graczy (video)

Co do PL'a to... dziś robiłem dt 75 bodym z 10 typami pod sciana na wlasnie tym hacku z nieodpychaniem mobow co np. na pieczatkach az tak nie rzuca sie w oczy jak staniesz ze spotem i tylko machasz...

I jeszcze raz co do PL'a to kamer mod blokuje hs'a, m2bob tez blokuje hsa, ale nigdy nie wiesz czy cos nie przejdzie.. Generalnie ryzyko większe bo jest ten hs i więcej kumatych ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...