Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Odpalanie serwera

DamianMinecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem.

Mam Cs'a Steam i ostatnio mialem jakis blad plikiem muzzleflash1.spr więc go usunąłem (mam go jeszcze na komputerze)

Od tej pory nie mogę wejść na żaden serwer.Laduje sie kilka prostokącików i staje w miejscu.

Prosze o pomoc jak najszybciej.!

Opublikowano

Reinstalowales CS? Jeżeli nie wiesz dokładnie co jest nie tak, to, to jest najlepsza opcja. Moze konsola cos pluje wejdz na jakis serwer i daj wyciąg z konsoli...

Opublikowano

Jaki masz komputer? Napewno jest czysty nie ma wirów programów, które by zmulaly? Jeżeli ładuje się do 3 prostokatów to moze potem się wiesza i end...

Opublikowano

Przez 3 miechy mogles tak na kompie poprzestawiac ze hoho, gdyby nie procesor 1.09 to by chodzil ten Cs jak zloto, nie wiem dlaczego tak słaby porcek jest przy 1 GB ram, ale nie mnie o tym myśleć. Mi DUO 1,9 nie kiedy się dusił przy 1 GB ram ale mialem syf na kompie...

Opublikowano

Tomo wlasnie chodzi o to ze nic nie poprzestawialem.Zresztą patrz tu jest ss z błędem pliku cs:steam

:

beztytuuiki.png

zadnych aktualizacji nie ma, po usunieciu pliku cs się odpala ale nie mogę wejść na serwer zaden :/

Opublikowano

Refreshuje się po 24h.

Usuń ten plik z cstrike/sprites i pobierz jeszcze raz.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

No wchodząc na serwer Ci się pobiera :>!

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Mówisz ze to twój serwer, a inni mogą wbic na niego ze steam? Daj mi ip. Sprobuj wywalic ten plik z cstrike_polish/sprites i wejdz na jakis serwer na którym nie ma tego pliku na 100% np na moj IP masz w sygnie...

Opublikowano

Tomo kazdy moze wejsc steam/nonsteam

wywalilem ten plik i wszedlem na twoj serwer to samo (cs sie zawiesza i nie laduje )

sprawdzalem w ftp nie ma tego pliku na moim serwie...

Niewiem juz co robić.

Opublikowano

No to więc czeka Cię jeszcze jeden reinstal cs ale teraz zrobisz tak.

1.Odinstaluj CS z Steam albo w "dodaj usun programy" w panelu sterowania.

2.Wejdz tam gdzie masz zainstalowany Cs, wywal caly folder CounterStrike (jeżeli będzie), ponieważ jak cos zostanie po uninstalu i zainstalujesz na to cs to bedzie to samo.

3 Jak bedziesz mial pewność ze folderu CounterStrike już nie ma to instaluj go od nowa czy tam pobierz.

Powinno zadzialać, ale nie ręcze. Napisz jak się uda!

Opublikowano

Procesor-1.09 Ghz

1GB ramu

karta graficzna

Nvidia GeForce FX 5200

o czyms zapomnialem ?

(tak wiem ze slaby komp ale juz gram na steamie prawie od 3 miechów i dopiero teraz wyskoczyl blad.

Trochę nie do tematu ale koleś kup se komputer nowy .Procek 1 Ghz to teraz słabe telefony mają :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...