Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] myszka

dannyy1029

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem z myszlą a mianowicie ,jak przewijam scrollem np strony internetowe ,w górę to co chwilę akby przuca mną na dół strony i zamiast przesówać do góry ,w sumie wychodzi na to ,że stopniowo jestem coraz niżej. W drugą stronę też tak działa

Nie wiem jak to wyjaśnić - spróbuje najporściej jak umiem.

Czytam jakis artykuł i

chce sobie zjechać niżej ,bo już przeczytałem

przewijam myszką(scrollem) w dół i na ułamek sekundy widze teks niżej po czym myszka tak jakby sama podciąga stronę do góry

i widzę jeszcze mniej niż widziałem przedchwilą.

Nie wiem jak temu zaradzić. Pomóżcie.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Kiedyś na starej myszce też tak miałem, możesz pobawić się i ją rozebrać. Wyciągnąć "kółko" i przeczyścić ten bolec wychodzący z kółka, ewentualnie obkleić ten bolec kawałkiem taśmy klejącej i na sztywno go zamontować(tzn. żeby pomiędzy bolcem a otworem w który go wkładasz nie było luzu). Jeśli nie pomoże to chyba kupić nową myszkę, albo ktoś inny Ci jakoś pomoże:)

436951440626370320491.png

Opublikowano

Skoro kupiona 2 tygodnie temu to oddać na gwarancję, bo nie wiem czy to może być wina jakiś sterowników. W sumie wiem, że oddawać na gwarancję nie ma co, jak się nie ma myszki zastępczej, bo też nigdy nie wiadomo czy ci ją przyjmą i jak długo będą trzymać; chociaż są też takie sklepy, że od razu możesz wymienić myszkę na inną;) skoro jest nowa to nie warto się bawić w naprawianie na własną rękę.

Opublikowano

Ma ktoś jakieś inne rady? Nie bardzo widzą mi się święta bez myszki.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano
http://peb.pl/sprzet/968959-a4tech-x748-problem-z-dzia-aniem.html Tutaj jest napisane, że to prawdopodobnie wina myszki i jeśli sam nie chcesz się bawić w naprawę (nie każdemu to sprawia przyjemność:P) to lepiej oddać na gwarancję albo jeśli kupiłeś to w sklepie typu auchan to wymienić na nową. Jeśli jednak zdecydujesz się na naprawę to tu masz fajny temat: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1344307.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...