Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer prywatny jak Metin2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników MPC Forum!

Mam zamiar zrobić serwer Metin2 Nienalże taki sam jak Metin2.pl Lecz Exp oraz Yang Dużo zwiększone (*10).

Pytanie brzmi: cyz ktoś grałby na takim serwie gdzie robi się wszystko samemu jak za dawnych czasów na metin2.pl?

1221me.md.gif

Opublikowano

Jesli mialbym grac na Hardzie poszedlbym na Metin2PL nie wiem dlaczego wiekszosc osob teraz robi Harda chyba dlatego iz przy Hardzie jest mniej pracy i mozna wszystko wladowac do item-shopu.

Ps: Nie ten dzial.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Jeśli miałbym grac na Hardzie poszedłbym na Metin2PL

Ale i tak wole jakiś (easy, 4fun, pvp) ale jak chcesz stawiać taki serwer możesz próbować ;d

czego tu szukasz ?

Opublikowano

Jesli mialbym grac na Hardzie poszedlbym na Metin2PL nie wiem dlaczego wiekszosc osob teraz robi Harda chyba dlatego iz przy Hardzie jest mniej pracy i mozna wszystko wladowac do item-shopu.

Ps: Nie ten dzial.

Glupis ty?

Przy hardzie jest wiecej roboty,ja zeby edytowac pliki zeby byly skile z 2004r to robilem 4h wpisy wczoraj ...zeby spakowac 1 gowwno ... ;x

Ja bym nie zagral,wole zrobic cos rownie podobnego jak pl,lecz jednak nie identyczny serwer.

Opublikowano

Up przy Hardzie wiecej roboty ? ;> to zes teraz dojebal chyba nigdy serwera nie miales :) przy serwerach medium jest wiecej roboty bo masz wiecej bizuterii,broni,map,zakladek itp.. a przy Hardzie? wgrywasz czyste pliki handlarzy lekko edytujesz lub wcale tak jak jest to zrobione na Elite i Pandorze. Zmniejszyc expa mozna przez zapytanie :) , zrobic system ulepszen od stalki do hwanga? 5 min roboty wejsc w refine_proto podawac ulepszacze,potem wejsc w item_proto ustawic w refine_vnum id nowej zbroi i w refine_set id ulepszacza z refine_proto. Co dasz na Hardzie? kazdy Hard teraz daje 1,2 mapy zazwyczaj 1 z nich sa Diabelskie Katakumby. Poza tym nikt Ci nie kazal robic skilli z 2004 roku ;)

Harda robia amatorzy lub ludzie ktorym zalezy na kasie ;)

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Up.

Mialem serwer i bd mial.

jak ktos robi kopiuj pliki kaszanka.** zmienia handlarzy to ma harda

ale najwidoczniej jeszcze nie wiecie co to porządny hard ;/

tyle w tym temacie ode mnie bez spiny

a to ze ktos robi harda na odjeb sie to powodzenia ;d

skile robilem po to bo robie inny serwer troszke i chce bardzo stary klimat

dobra off ;d

Opublikowano

cyz ktoś grałby na takim serwie gdzie robi się wszystko samemu jak za dawnych czasów na metin2.pl?

Moje zdanie jest takie, z reguły nie lubie hardów

ale bym zagral gdy by bony wchodzily max;]

exp i dropienie moze byc chuowe.

ale zeby zmianki bylu u npc i tanie;d

zeby eq moglo sie latwo robic ;3

pozdrawiam babe ;3

363451410787081286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...