Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwne lagi

Mithroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Opiszę swój problem

1) Gram sobie gram, aż nagle ping skacze do 2000

a) FPS mam stale 60

B) Robiłem formata

c) Czyściłem CCleaner

2) Gram sobie gram, aż nagle Próba odnowienia połączenia

a) Mam nowy modern- router (120 mb/s lecz osiąga mi do 25 mb/s)

B) Przeważnie dzieję się to w Team Fight (TF) wtedy stoje w miejscu i widze tylko jak mi hp spada..

Prosze o pomoc

Dodatkowo dzisiaj zauwazyłem, że co każdy tf nie moge używac skilli..

TWl0aHJvb19fX2V1bmVfX18yMDRfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18xMV9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Mi się na laptopie tak dzieło że niemogłem się ruszać w tf i to była wina słabego kompa, niby fps też było ok 50, teraz na stacjonarnym jest gites ;>

Opublikowano

Problemy z łącznością kiedy trzeba wysłać / odebrać zbyt dużo pakietów lub Twój komputer nie wytrzymuje takiej ilości animacji itp.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Sprawdź czy podczas gry nie masz uruchomionego Pando Media Booster w sktórcie (PMB.exe). Jest to coś na wzór sieci P2P, która wspomaga patchowanie działając jak torrent - czyli wysyłając pakiety więc może on być przyczyną znaczych wzrostów pingów. Jeśli masz go zainstalowanego to możesz go bezpiecznie usunąć dzięki Dodaj lub usuń program, który znajdziesz Panelu sterowania. Jeśli to nie pomoże to najprawdopodobniej jest to wina dostawcy i do niego powinieneś się zwrócić.

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...