Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] święta ! wyprzedaż!

looobie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie tylko i wyłącznie sposób na dodatkowy zarobek, nic ciekawego nie ma, dobrze, że 2 legendarki zostały przecenione.

Opublikowano

Chyba 5 legendarek jest przecenionych ;)

No tak, ale riot też musi zarabiać, jak dla mnie to dobrze, bo mam 2k rp jeszcze od wakacji, więc się wykorzysta, a skiny niektóre fajne ;)

Opublikowano

marsjanin heimer z tego co wiem to nie legendarna o.O ogólnie z tych skinów żadne mi się nie podobają :/

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

marsjanin heimer z tego co wiem to nie legendarna o.O ogólnie z tych skinów żadne mi się nie podobają :/

legenda ;) bo za 910rp w sklepie ;)

Opublikowano

Ja kupiłem 3 skiny za 260, prawdopodobnie do 6 stycznia wykupie wszystkie, które mogę xD

Opublikowano

Bez sensu.. Po co kupować skiny jak nie umiecie grać tymi postaciami? A ta wyprzedaż jest lipna bo te legendarne nie mają żadych efektów wizualnych tylko wygląd.. Tristana i heimer mają tylko wygląd skillów chociaż Tristana ma tylko przy Ataku.

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

Opublikowano

A wie ktoś cokolwiek o wyprzedaży championów? Jakoś od kilku dni nie ma nic na przecenie...

Są tylko skiny ;) może jutro dadza champy

Opublikowano

kupiłem 3 skiny dla kolegów bo jestem jebanym egoistą, fajna wyprzedaż szkoda, że nie moge wszystkiego kupic

JP7SYyZ.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...