Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dot. Imha!

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z jakim eq dam tam rade jak jade buildem 1vit 1 siła i dalem w kazdy skill po 1 procz berka i maksuje aure miecza to czy wystarczające będzie eq:

mnisia +5, miecz +5, bojowa tarcza +6, drewniana branzoleta +5, tradycyjny hełm +0 z bonem 20% na zwierzęta. Mam 9 lvl.

I jak często będzie mi dropić fms itp. gdy będe miał podwojny drop ?? co 30 min?

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ja osobiście szedłem tam na 11 lvl. I po 2h wypadł mi jesion. A drugiego dnia po 15 min fms i rib. Prosto można tam zarobić najlepiej 11 lvl i bic dziki oraz niebieskie wilki .

Opublikowano

wilki bo na misie masz za słabe eq

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Jak na ok 1 h sam jesion to zawsze cos a do ktorego beda mi leciec?? i na ktorym sie przezucic na medale?? Przy 18 na medale a do 18 imha??

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Coś wątpie że taki drop bo ja mam 130 defa wystarczająco atak też dobry no i wale niedzwiedzie wszystkie wilki i dziki i wczoraj przez 1 godzine jesionek a dzis po 15 min koziki i od godziny nic nie dropi mam 13lvl

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

To dosyć szybko Ci skoczy lvl, więc spróbuj dojść do jakieś gildii i całego expa wpłacać, bo jak ci lvl urośnie to już pewnie nic nie wydropisz.

Opublikowano

Musisz znaleźć gildię do oddawania expa. Jak masz inną postać, to kup sobie lepsze eq. Jak już to wszystko będziesz miał, to najlepiej idź na niedźwiedzie (z dobrym eq dasz radę).

//Zakaz gifów-Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...