Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 300 zl do wydania na RP

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co byście mi za skiny wybrali bo są legendarne za 1/2 cenny oraz z świątecznych

Około to będzie 13 k rp bo wezmę sobie za 200 zł i za 140 zł

mam wszystkie postacie

Opublikowano

Ze świątecznych to polecam Ci skin Zigsa i Fiddla. Potem może Katarinka <3 No i coś z legendarnych ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Chodzi mi o przecenki tych skinów legendarnych klasycznych :D

Oraz skinów świątecznych ;d

NP Tristana Corki

Opublikowano

Kup mi gifcika jakiegoś bogaczu :D

Kata najładniejszy skin ze świątecznych moim zdaniem :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Właśnie wg mnie kata ma najbardziej chujowa skorke świąteczna, póki co kupiłem sobie veigara i fajnie wygląda , fajne animację skili i zajebista animacja cofania B , gdybym miał kasę na pewno pokusil bym sie na fidlla, maokaia i lb

Opublikowano

Ehh nie jestem bogaty po prostu prowadzę kanał na youtube i mi przyszła z ADsensa wypłata nie duża ale jest

Opublikowano

Kata i ziggs ^^

Albo parę tych starych .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Brolaf, Prime Cho.

Slay Belle Kata, Bad Santa Veigar.

Tylko dlatego je polecam bo je sam mam, szpan +10.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Powiem tak chyba kupie do

TF

ANki

Corkiego

Kate

Ziggsa

Gankplank jest fajny :D

Chodziło mi o skiny legendarne za 910 te co są w promocji

Co do upa co mówił o Piciu ;d od tego jest sylwester ^^

Opublikowano

kup smocze monety do metin2 :D

zartuje, jesli jestes nieszanowany w szkole mozesz wyslac wszystkim darmowe prezenty zeby chociaz zalagodzic temat na dwa tygodnie, albo wrecz przeciwnie- podraznic atmosfere

kup sobie wszystkie skorki do twoich mainow zebys zawsze przed gra mial uczucie bogactwa i przebieral w skinach

Opublikowano

Siemka ziomek, jest pewna sprawa widzę, że chcesz skiny i masz rp. U mnie jest to samo ale chce też dostać te ikonki świąteczne. Może mała wymiana ? np jakiś skin za 400rp czy coś ? Odpisz jak będziesz zainteresowany ;) Nic Cie to nie kosztuje a dostaniesz skórke i ikonke ;)

Opublikowano

Ja polecam skina do ezreala, tylko 260rp. Ze świątecznych katarinke, jest na prawde sexi :D.Kupiłem jeszcze sobie chogatha, który do tej pory był dostępny dla graczy zarejestrowanych przed 2010 rokiem(chyba).

Opublikowano

Omg, za 300 zł to masz tyle wódki, że przez całe święta byś chodził pijany i jakieś fajerwerki na sylwka, a ty na rp to wydajesz... pozdro dla cb.

Ale, żeby nie było bana to polecam brolafa i cho gatha.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Ludzie nie wydawajcie na skiny postaci ,którymi nawet nie zagraliście albo ich nie ''ogarniacie''.

Albo jest tak z wami ,że sobie zagracie i będziecie mieli dobre staty ''raz'' bo wylosuje wam jakiś noobów i powiecie sobie: O! Ale mam fajne staty kupie sobie skina do tej postaci.

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...