Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak kupić RP za kwoty 40,80,140,200 z Pay Safe Card

barabaszek5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Pokaże wam jak zdobyć RP za kwoty 40,80,140,200, ponieważ nie można kupić PSC o takich wartościach. Okej zaczynamy.

1. Dla przykładu chcemy kupić RP za 40 zł:

1d817f04914e4.jpg

No i pewnie teraz zastanawiacie się co zrobić, żeby nie musieć kupować 50 zł i bawić się z tym na kilka razy ;) Otóż jest bardzo proste rozwiązanie.

2. Gdy już klikniemy interesującą nas kwotę pojawi nam się takie okienko:

22e9b3401fea9.jpg

3. W czerwonym polu należy wpisać kod PSC, no ale jak to zrobić skoro nie można kupić PSC za 40 zł? I tu właśnie przychodzi nam opcja, "Podaj dalsze kody PIN" zaznaczona na poniższym screenie:

a942d9a2a4eb2.jpg

4. Jak pewnie się domyślacie klikamy tą opcję i wpisujemy 2 kody po 20 zł, dla przykładu mój pierwszy kod na 20 zł to będzie 1234-5678-9012-3456, a drugi to 0987-6543-2109-8765:

1afd85b7072c8.jpg

5. No i teraz prosta matematyka 20 zł + 20 zł = 40 zł, czyli mamy oczekiwaną kwotę i możemy kliknąć magiczny przycisk "Płatność", tylko nie zapomnijcie akceptować regulaminu ;)

No i to chyba na tyle, Lajki mile widziane ;) Pozdro!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Poradnik godny mistrza 99/10 tyle że na stronce PSC masz to ładnie wszystko opisane i stamtąd się dowiedziałem.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ludzie, ktorzy nie potrafili sami dojsc do tego, jak doladowac sobie 40zl psc, nie powinnie tego robic. I to jest bardzo dobre zabezpieczenie przed dziecmi z podstawowki.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

kolego to wcale nie jest trudne jak się ma mózg i chęci, ktoś kto nie wie musi być na prawdę tępy no i jeszcze nigdy nie widziałem pytania na forum jak doładować PSC za te kwoty także temat wg mnie zbędny

Opublikowano

Lol co to za typ O_O Deklu to są przykładowe kody, chyba nie myślałeś, że kupie za swoje pieniądze kody i ci dam. BOŻE co za ludzie są na tym forum...

dajesz poradnik jak kupic PSC, podajesz kody a potem wyzywasz od dekli, bo powiedzialem ze twoje kody nie dzialaja, chlopie lecz sie poradnik bezuzyteczny ja bym poszedl do psychologa na twoim miejscu a nie zamiescal to forum takim gównem!!!

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

dajesz poradnik jak kupic PSC, podajesz kody a potem wyzywasz od dekli, bo powiedzialem ze twoje kody nie dzialaja, chlopie lecz sie poradnik bezuzyteczny ja bym poszedl do psychologa na twoim miejscu a nie zamiescal to forum takim gównem!!!

Trollujesz czy to tak na serio ? >.<

On nie podał prawdziwych kodów, tylko jak sobie kupisz te kody to zamiast tych 1234-5678-9012-3456 i 0987-6543-2109-8765 wpisujesz te co dostałeś.

Opublikowano

Trollujesz czy to tak na serio ? >.<

On nie podał prawdziwych kodów, tylko jak sobie kupisz te kody to zamiast tych 1234-5678-9012-3456 i 0987-6543-2109-8765 wpisujesz te co dostałeś.

jak ja zadnych nie dostalem kodów -.-

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

kolego to wcale nie jest trudne jak się ma mózg i chęci, ktoś kto nie wie musi być na prawdę tępy no i jeszcze nigdy nie widziałem pytania na forum jak doładować PSC za te kwoty także temat wg mnie zbędny

Dlaczego prawie każdy twój post wyzywa kogoś?

Temt zapewne sie przyda, bo pewnie mysiałek sam nie wiedział że tak się da ;x masz Like.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

@2up

bo jestem niedowartościowanym dzieciakiem i przyszedłem tutaj żeby sobie powyzywać.

serio to dobijam do 95% i jestem spokojny xD już 75 mam.

z resztą nikogo nie wyzywam. no i jest jeszcze taka opcja że ktoś rozgarnięty wejdzie w google i wpisze "jak doładować psc za 40zł" i mu wyskoczy.

Opublikowano

Ludzie, przestańcie się kłócić i jechać twórcę tego poradnika, Ci którzy napisali, że Tut zbędny, pewnie oni sami nie wiedzieli o tej opcji -.-

@Top

Bardzo dobry temat, też ostatnio zauważyłem ten problem, bo w polskich sklepach nie da się nabyć psc za 40 zł :) Łap Like :)

Opublikowano

Ech... Tak szczerze to tylko idiota chyba nie wie o co chodzi, tut nie jest raczej przydatny... Inna sprawa jeśli na tym świecie są jednak idioci, którzy tego nie wiedzą...

Opublikowano

Ech... Tak szczerze to tylko idiota chyba nie wie o co chodzi, tut nie jest raczej przydatny... Inna sprawa jeśli na tym świecie są jednak idioci, którzy tego nie wiedzą...

omg, jezeli ja nie wiem to znaczy ze jestem idiotą?! moze na przyklad nie wiem co paysafecart i mnie duzo nie ucza a tego nie wiedzialem to co od razu od idiotow mnie bedziesz wyzywac?! zalosne

JP7SYyZ.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...