Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Chce kupic GW2 i mam kilka pytań.

kamyrdol31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce kupic GW2 i mam kilka pytań:

-Jesli kupie GW2 np na allegro to bede mial ograniczony dostep?Napszyklad do jakiejs nowszej wersji?

-Moge dostac od nich bana na gre zato ze nie kupilem z oficjalnej strony?

-Czy gra jest tylko i wyłącznie wieloosobowa?

-Czy gra jest warta swej ceny(125zl)?

http://allegro.pl/gu...2837989199.html <----- z tad chcę kupic.

PS:Powie mi ktoś czy jak kupie gre z tej aukcji bede mogl grac na wszystkich serwerach EUROPEJSKICh i czy jak wyjdzie oficjalna wersja GW2 to dalej bede mogl w nia grac czy trzeba bedzie od nowa kupic gre - na jakimś forum tak czytałem

Jesli macie lepsze ofery kupna podawac:D

Opublikowano

Kupujesz na allegro sam klucz, czyli to co potrzebne. Nie dostaniesz bana, a sama gra jak najbardziej warta ceny. Jest to MMORPG, więc samemu nie pograsz ;)

Opublikowano

Zalezy od gustu ale według mnie możesz mieć podobna sytuacja jak moja czyli: wbijesz z 50 lv i Ci sie znudzi :<. Na poczatku Ci sie spodoba zaczniesz wykonywać wszystkie objective z mapy a pozniej z czasem.... ;p

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Nie polecam kupowania keya na allegro, zapoznaj się z przypadkiem pewnego użytkownika.

http://www.mpcforum.pl/topic/751790-odzyskam/

Opublikowano

Sluchaj nie wiem czy nie dostane za to warna ale cche ci poprostu pomóc ja kupiłem 2 klucze na keye.pl zawsze tam kupuje i nie miałem ztym zadnego problemu akurat załapałem się na przecene delux która w 2 dni zeszła( 99zł) alemożesz tam kupić standard za 123zł chyba jak pamiętam

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Zalezy od gustu ale według mnie możesz mieć podobna sytuacja jak moja czyli: wbijesz z 50 lv i Ci sie znudzi :<. Na poczatku Ci sie spodoba zaczniesz wykonywać wszystkie objective z mapy a pozniej z czasem.... ;p

W takim razie wbijaj na WvWvW i tam masz świetny fun i leci lvl.

Opublikowano

Idź do empika i kup sobie wersję w pudełku, a bana na pewno nie będzie, do tego zaoszczędzisz pare H ściągania.

Dostęp nie będzie ograniczony, bo gra nie posiada żadnych dodatków, więc podstawa wystarczy.

Jest to gra MMORPG więc będziesz gral z innymi ludźmi. Definicję MMORPG możesz znaleźć w internecie :D

Gra jest aktualnie pełną wersją, więc pewnie czytałeś jakieś starsze posty i nie sprawdziłeś daty tematu.

Grę kupiłem 2 dni przed premierą w Empiku i z całą pewnością mogę powiedzieć, że 120zł to nie jest wygórowana cena za przygodu, które poznałem, a klimat eventów jest świetny ! Ja płaciłem 200zł i dałbym nawet te 600zł za kolekcjonerkę, no ale w ciemno nie chciałem wydawać tyle kasy :P

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

To juz niewiem gdzie kupowac , mi tam sciaganie nie przeszkadza tylko niechce natrafic na oszustów.Nie chce rowniez przeplacac szukam gdzies za 110-130zl.Jesli macie jakąś dobra akcje podawac i zaufana.

Opublikowano

Wrocław i Poznań ~ Jedyne sklepy gdzie GW2 jest za 145 zł. Ogólnie możesz kupić w empiku za 180 zł

http://www.empik.com/guild-wars-2-pc,p1050833688,multimedia-p

lub na

www.keye.pl

za 122 zł

http://www.keye.pl/games/product/id/5372/Guild-Wars-2-Standard

Gdy kupisz na keye.pl będziesz musiał sciągać, w empiku masz wersje pudełkową. Oszustami to oni nie są, ręczę Ci. Sam kupowałem tam Diablo 3, ETS i inne ciekawe gry :).

Opublikowano

Szczerze keye.pl masz tanej niz INexus.pl i moge ci polecić oraz zagwarantować pewność

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...