Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem !

Amerykaniczyk23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wczoraj Normalnie Grałem no i nagle poszłem na Medal Of Honor WarFighter dodam że zmieniłem tapete zainstalowałem wtyczke do Fl Studio i odpaliłem se ca i gdy sie loguje to crash ale jak nic nie robie to nie ma crasha

Opublikowano

Nie wiem czemu ale teraz też mnie crashuje jak na ca wchodze odrazu spróbuj zresetować kompa mi to pomaga czasem :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Bywalec
Opublikowano

Możliwe że to tez przez tą wtyczkę. CA nie lubi takich rzeczy, ale mogę się mylić

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

z tego co widzę to przez te wtyczki się psuję ca , ja miałem problem że mi ca nie działało usunełem wtyczkę do blokowania reklam , i na lajcie działało , spróbuj z tą wtyczką i daj znać .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Odkrylem z kumplem ze na windowsie XP naprawili juz crashe wiec na Xp nie crashuje a na Win 7 średnio 2 crashe na dzien (tego jeszcze nie zrobili)

Pozdro ;)

Opublikowano

Odkrylem z kumplem ze na windowsie XP naprawili juz crashe wiec na Xp nie crashuje a na Win 7 średnio 2 crashe na dzien (tego jeszcze nie zrobili)

Pozdro ;)

mam windows xp i tez crashuje ale zadko moge 1 raz na dzien

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...