Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Osoby która pomorze mi w nagrywaniu.

NectarOrange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,otóż zamierzam nagrywać filmy z Minecrafta na YouTube. Dlatego szukam pomocnika który będzie mi pomagał nagrywać różne rzeczy (nie chodzi tutaj o lets playe). Poszukuję dwóch osób, jednej do pomagania mi wymyślania różnych programów oraz rzeczy do takiego programu , a drugiej do nagrywania tego programu. Jeżeli masz ciekawe pomysły , lub chcesz pomagać w realizowaniu owych pomysłów, pisz.

Opublikowano

Ja mam bardzo ciekawy pomysl odnosnie nagrywania filmikow tylko trzeba by ze 3 osoby z dobrym glosem i mikro

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz żeby było dużo wyświetleń do musisz mieć odpowiedni głos , ogarnięty słownik mowy i dobry mikrofon żeby nie było żadnych szumów.

Opublikowano

@up.

Spokojnie, mam oddzielne programy do nagrywania głosu, gry. Potem wszystko to zmontować, powinno być okej. :-).

Ogółem nie mam zamiaru robić żadnego "pitu pitu".

@BIGLIL.

Wal na PW :)

Opublikowano

Napiszę po raz 3, nie prosiłem tutaj o porady dla początkujących, mam dobre warunki do nagrywania.

Szukam po prostu osoby,która ma pomysły na różnego rodzaju programy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...