Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Start środa 16:00][Surv+Frakcje]mcsurvival

Lewisko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP NAPISANE W TYTULE JEST BŁĘDNE TO JEST PRAWDZIWE:

IP: sp2.owncraft.pl:25732

Witam, chciałbym was zaprosić na nasz serwer Survival+Frakcje. Jest to reaktywacja naszego serwera. Przedtem grało ponad 40 osób lecz musieliśmy serwer chwilowo zatrzymać z powodu problemów technicznych. Już teraz wszystko zostało opanowane, gwarantujemy wam że napewno nie spotkacie się z resetem kont. Myślę że serwer wam się bardzo spodoba oraz zaprosicie na niego swoich znajomych. Bardzo proszę na naszym forum pisać podania na moderatorów ponieważ ich szukamy, forum znajdziecie na serwerze. Proszę również nie pytać się głupio czy szukam adminów lub współwłaścicieli bo odpowiedź podam już teraz - NIE SZUKAM. Nie mam 13 lat i napewno nie będę taki naiwny że zaraz porozdaje Gamemode'y. Przejdźmy dalej na temat serwera. Na naszym Survivalu znajdziecie miłą atmosferę oraz ogarniętą administracje. Dla każdej frakcji oferujemy kanał Team-Speak 3. Ogólnie planujemy nagrywać jakieś odcinki na YouTube więc chętnych również szukamy. Zapomniałem również wspomnieć iż PVP będzie wyłączone przez pierwsze 2 godziny po starcie aby każdy miał szanse się rozbudować oraz nazbierać itemki ! Serwer startuje w środę o 16:00 więc każdy ma szanse być najlepszym !

IP: sp2.owncraft.pl:25732

ps. PROSZĘ NIE USUWAĆ TEGO TEMATU PONIEWAŻ TERAZ PUBLIKUJE INNY SERWER NIŻ ZWYKLE I ZA CO BARDZO PRZEPRASZAM ŻE WTEDY DUŻO RAZY PISAŁEM O JEDNYM SERWERZE ALE NIE WIEDZIAŁEM ŻE JEST TO ZABRONIONE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...