Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Źle kupiłem.

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Otóż przed chwilką chciałem kupić bazalt na allegro, i niechcący wpisałem sztuk 16 a miało być 13, dobra więc wbiłem na pocztę i pisze że kupiłem xxx przedmiot, na koncie na allegro nic nie wyskakuje że kupiłem itd, i myślałem że jak kupię jeszcze raz i wpiszę 13 to kupie 13 a teraz wyskoczyło że kupiłem 29 -,- ... ! Nie potwierdziłem wcześniej dalej zakupu, po prostu wpisałem 16 sztuk i kup teraz i wtedy się skapnąłem i wyłączyłem strone bo nie mogłem powrócić ... nigdzie na koncie nie pisze że kupiłem ten przedmiot, na aukcji tez nie wyskoczyło że kupiłem... niby napisałem e-mail że miało być tam 13 sztuk... i co teraz ? na e-mail przyszedł list że kupiłem ale nie wybrałem przesyłki itd...

Jak zmienić teraz xxx przedmiotów lub dokonać dalej potwierdzeń, wybór przesyłki itd?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

No tak, ale w kupionych nic nie wyskoczyło, na aukcji również nic, na e-mail jedynie wyskoczyło że kupiłem xxx przedmiot a powinien przyjść drugi e-mail że " wybrałeś sposób zapłaty i dostawy " a takowego nie dostałem bo nie potwierdziłem...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ale słuchaj, ja teoretycznie kupiłem ale nie potwierdziłem dalej...

Na tym się zatrzymałem, po prostu za dużo wpisałem i nie potwierdzałem dalej...

Na początku wpisałem 16, a później myśląc że nic się nie stało to wpisałem 13 i wyszło 29 -,-

Jak gość nie zrozumie i wyślę 29 sztuk to ja paczki nie przyjmę, i wtedy jego problem i niech sprawa idzie w sąd i znów zapłacę 22 zł lub zablokują mi konto..

http://www.iv.pl/images/17732295177127738781.png

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

nawet nie napisałeś i już stwierdzasz problem. ze screnu wynika że kupiłeś

zacznij od napisana do sprzedającego, bo tylko on może wycofać aukcję jak kupiłeś

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tak, ale jeśli już kupowałeś to zauważyłeś że to jest pierwszy etap, po kliknięciu kup teraz... może i kupiłem ale nigdzie nie wyskoczyło, na aukcji nic żebym kupił na koncie to samo..

Pisałem do gościa żeby wysłał 13x produktu.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

pff ja tak samo mialem jak nie wybrałeś sposobu płatnosci ani nic podobnego to nie ma opcji ze ci przyjdze to a jak sie kliknie kup teraz to na maila przychodzi wiadomosc ze kupileś

Opublikowano

Ja też tak raz kupiłem folie do telefonu.. :D Zamiast 1 przypadkiem kupiłem 4 ;D Dogadałem się ze sprzedawcą i wysłał mi 1 folię :P

2mg3y3k.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...