Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Dyskusja ] Na temat połączenia zarządzania i moddingu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moim zdaniem do zarządzania serwerami powinni utworzyć osobny dział ponieważ pierwotny moding został zawalonymi sprawami o serwer i nie moim zdaniem jest to w takim razie pseudo moding ponieważ jest mało modów widocznych opisów etc bo ciągle ktoś ma problem z czymś dt serwa. A także dział stracił na przejrzystości. A co w uwarzcie na ten temat ?

graphic.png

Opublikowano

JESTEM NA NIE! Dlaczego? Nowy dział dla takiego marnego "pomysłu" to będzie zasypywanie forum. Robienie skryptów czyli też serwera wiąże się razem z modiingiem SinglePlayer. Jeśli już miałby nowy dział powstać to ja myślę że dział " Nasze Budowle" czy coś w tym stylu.

Opublikowano

JESTEM NA NIE! Dlaczego? Nowy dział dla takiego marnego "pomysłu" to będzie zasypywanie forum. Robienie skryptów czyli też serwera wiąże się razem z modiingiem SinglePlayer. Jeśli już miałby nowy dział powstać to ja myślę że dział " Nasze Budowle" czy coś w tym stylu.

Może i masz racje a może pod podział tego działu ?

graphic.png

Opublikowano

Dział Modding nie jest zainspirowany modami, ale pluginami pod serwer, których jest bardzo dużo. Każdy z ludzi potrzebuje pomocy, bo nie wszyscy je rozumieją. Trzeba to tłumaczyć, nie ma potrzeby tworzenia osobnych działów, bo pytania o modach, są bardzo sporadycznie pisane. Zauważ, że wszystko jest w pluginach, a to co pytają o mody, to jest przenoszone z innych poddziałów do Moddingu. To, że jest tu dużo zapytań o pluginy nie powoduje iż user jest zniesmaczony i nie pyta o to, bo założy wtedy gdzie indziej, co i tak przeniesiemy.

Ostatecznie, dział nie służy do składania sugestii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...