Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra od czego by tu... a już mam.

Na YouTube można znaleźć użytkownika o nazwie Annoyingorange który posiada jakiś program do animacji zdjęć. Jak łatwo można się domyśleć chodzi mi o nazwe tego programu.

Odrazu mówie i zastrzegam, że nie mam na celu plagiatowania i zalewania YT swoimi filmikami które nawet nie mogłyby dorónać autorowi tego genialnego pomysłu.

Program o którym jest mowa wykorzystć zamierzam tylko i wyłącznie w celach osobistych, więc bardzo prosze o odpowiedź. Pytam również troche z ciekawości, gdyż szukałem troche tego programu na polskojęzycznych stronach jak i anglojęzycznych, lecz nie znalazłem satysfakcjonującego mnie wyniku, tylko domysły związane z tą sprawą. Jak ktoś posiadałby informacje dotyczące mojej sprawy to z wielką chęcią go wysłucham.

Mam nadzieje, że napisałem ten post w dobrej części forum ;)

Czekam na odpowiedzi!

post-542579-0-80546300-1355862860.jpg

Opublikowano

Adobe After Effects

Słyszałem też o tym programie. Na jakimś forum znalazłem też post gdzie jest podane, że używa CrazyTalk Animator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...