Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Parę Trudnych pytań

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ; ) Mam parę pytań , No to może zacznę

1.Kiedy niej więcej zostaną wprowadzone chińskie czołgi ?

2.Co lepiej wybrać ? Iść w (IS-Y) czy może lepiej grać Amerykańcami Ciężkimi M6---T29--> itd ; )

Dodam że Kw-1 to najgorszy czołg jakim kolwiek jechałem i go nienawidzę ;/

Z chęcią bym walił Zsrr i Amerykanów i bym poszedł w chińskie no ale zapewne zanim one sie pojawią to zapewne dojde już do co najmniej 8-9 tier ;/

O niemieckich czołgach nie chce nic słyszeć bo nie zamierzam jechać tymi parówkami ....

Opublikowano

1. Chińczycy wchodzą w następnej aktualizacji, tj 8.3 (za jakiś miesiąc, dwa)

2. Jak się nie możesz zdecydować, rób dwie ścieżki naraz ;)

Jeżeli uważasz że KW-1 to najgorszy czołg, to z pewnością go nie wymaxowałeś. Wymaxuj go to bedzie cud miód i orzeszki ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Zbytnio nie chce mi się iść w obie nacje gdyż za bardzo nie mam miejsca w hangarze (Czołg do zarabiania itd). No i jeszcze do tego Dojdą chińskie

Bardziej interesuje mnie kture czołgi są lepsze (IS-Y) Czy M6---> Wady i zalety czym łatwiej sie gra ; )

Co do Kw-1 to mam go wymaksowany i to najgorsza maszyna jaką kolwiek dosiadłem ... Wo gule na tym gów... mi nie idzie ; /

Opublikowano

1.Kiedy niej więcej zostaną wprowadzone chińskie czołgi ?

W najbliższych aktualizacjach zaczną się stopniowo pojawiać.

2.Co lepiej wybrać ? Iść w (IS-Y) czy może lepiej grać Amerykańcami Ciężkimi M6---T29--> itd ; )

Ja bym się nie wahał, preferuję USA. Tutaj wszystko zależy od stylu gry.

Dodam że Kw-1 to najgorszy czołg jakim kolwiek jechałem i go nienawidzę ;/

Wymaksowany z olejem z ll daje radę, jeden z ll daję rade. Jeden z najlepszych na tierze.

Z chęcią bym walił Zsrr i Amerykanów i bym poszedł w chińskie no ale zapewne zanim one sie pojawią to zapewne dojde już do co najmniej 8-9 tier ;/

Więc w czym problem? Skoro chcesz obie idź w obie. Co złego w dojściu do 8/9go tieru? ;]

O niemieckich czołgach nie chce nic słyszeć bo nie zamierzam jechać tymi parówkami ....

Bez przesady, maja kilka naprawdę fajnych maszynek.

Opublikowano

Najlepiej idź w stronę IS i T29. Oby dwa czołgi są niczego sobie. A KW-1 musisz przeboleć jak ci się nie podoba, chodź czołg jest dobry

Opublikowano

1. Path 8.3 jest przewidziany pod koniec stycznia lub na 100% w lutym.

2. Powiem tak, ZSSR to czołgi najłatwijesze w grze tak że jak jesteś ( zielonym graczem ) to idz w ZSSR w strone IS-7, a jak grasz już troszkę w wota i ogarniasz gre tzn weak spoty, kątowanie ( w USA to podctawa ) to nic nie stoi na przeszkodzie żeby wnie iść. Lecz jak dla mnie USA nie jest z bym dobrym czołgiem ponieważ T29 a T32 to praktycznie to samo tylko więcęj miedzi na czole.

Opublikowano

1. W następnym path'u, który zostanie wydany najprawdopodobniej po nowym roku.

2. Jak kolega wspomniał ZSRR jest najłatwiejszą, i dobrze zrównoważoną nacją, USA ma najgorsze czołgi ciężkie (jak dla mnie), rzadko spotykane.

A co do KW-1, to najlepszy czołg V tieru, miałem najwięcej frajdy nim grając :P

Opublikowano

2. Powiem tak, ZSSR to czołgi najłatwijesze w grze tak że jak jesteś ( zielonym graczem ) to idz w ZSSR w strone IS-7, a jak grasz już troszkę w wota i ogarniasz gre tzn weak spoty, kątowanie ( w USA to podctawa ) to nic nie stoi na przeszkodzie żeby wnie iść. Lecz jak dla mnie USA nie jest z bym dobrym czołgiem ponieważ T29 a T32 to praktycznie to samo tylko więcęj miedzi na czole.

Newbi to ja nie jestem gdyż gram już od dawna w wota lecz jeździłem tylko Francuskimi czołgami no i teraz brytolami ; )

Co do kw-1 to po prostu nie bedę sie wkurw... tylko kupie sobie za wolny exp .

Z góry dzięki wszystkim za rady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...