Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak to sciagnac ?

SleshyOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem bo w tym linku :xxxx

wyskakuje ze musze tam wybrac co chce ... ipady itp. wysylam tego je*anego sms'a i gowno nic laduje mi sie 5 min i NIC . Wiec prosze jak ktos moze powiedziec mi jak ja moge to pobrac lub jezeli ktos ma ten cheat na kompie to prosze o kontakt tu na forum. Chetnie zapoznam sie z innymi cheatami ; D

Opublikowano

Wyje*ane ze wirus ... ale z fekjiem to moglbym sie sprzeciwic oni aktualizuja co jakis czas ... Ale jezeli masz jakies inny fajny cheat prosze o podanie ; )

Opublikowano

Wyje*ane ze wirus ... ale z fekjiem to moglbym sie sprzeciwic oni aktualizuja co jakis czas ... Ale jezeli masz jakies inny fajny cheat prosze o podanie ; )

Skoro twierdzisz, że hack na itemy jest prawdziwy to pobierz sobie jakiegoś randomowego z neta i zobacz jak wspaniale nie działa, tylko uruchamia pliczek o nazwie svchost.exe lub jakiejś innej systemowej nazwie. Żeby stworzyć item hacka trzeba by się włamać na serwery valve, co dla mnie i dla ciebie jest niemożliwe.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Skoro twierdzisz, że hack na itemy jest prawdziwy to pobierz sobie jakiegoś randomowego z neta i zobacz jak wspaniale nie działa, tylko uruchamia pliczek o nazwie svchost.exe lub jakiejś innej systemowej nazwie. Żeby stworzyć item hacka trzeba by się włamać na serwery valve, co dla mnie i dla ciebie jest niemożliwe.

Ja naprawde nie wiem czy to dziala poniewaz pod linkiem ludzie spamia "it's fucking work !!!!" na przyklad, wiec jak typek ma same lajki i wszystkie zajebiste komentarze, ze to dziala to nie wiem w co ja mam wierzyc. Btw nie dodalem tego tematu zeby rozmawiac o prawdziwosci tego cheatu tylko jak sciagnac ten cheat.

Opublikowano

Myślisz, że trudno jest o bota, który pisze i lajkuje komentarze? Ale jeśli chcesz dać zarobić jakiemuś debilowi i do tego zainfekować swój komputer to pobierz sobie program do zmiany ip na amerykańskie i się baw, ale potem nie płacz, jak to usunąć.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Tak samo jak wyżej, nie ma takiego cheata poza tym jest ustalony limit itemow przyznawanych na tydzien dla kazdego gracza tak wiec nawet jeśli owy cheat by istniał to raczej valve by się zainteresowało tym że ktoś wychodzi poza limity i to jednego dnia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...