Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SGS III vs Iphone 5

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, wiem .. były już takie tematy, sam około 2 miesiące temu zakładałem.. Otóż mam okazję pod choinkę wybrać sobie któryś z tych telefonów. Tata mówi mi, że Iphone'a nie warto. Wszyscy go kupują po to, żeby mieć to logo jabłuszka. A SGS III dobry telefon, który przyda mi się i będzie mi służył. Nie wiem.. może powiecie coś o nich ? Nie chodzi o cenę ... Oglądam cały czas też różne recenzje, ale nie mogę i tak się zdecydować.

Niech wypowiadają się osoby, które mają jakiś z tych telefonów, i napiszą coś o nim, ogólnie jak im się sprawia.

Opublikowano

iOS jest całkiem dobrym systemem, tylko bez jb mozesz na nim gowno zrobić. Ja bym brał sgs3 chociażby ze względu na lepsze bebechy i androida jelly bean. Tata posiada sgs3 od początku jego dystrybucji i nigdy na niego nie narzekał, bateria trzyma długo jak na smartfona, gry chodzą idealnie.

Opublikowano

ja posiadam s3 od 6 czerwca i zero problemów :]

Szybki wydajny,ładny i najlepiej grający telefon ever a i jeszcze np dzielenie ekranu na 2 aplikacje czy iphone ma takie coś hmmm ???

JA sam teraz staje się FajBoyem jak to mnie kuzyn określił bo kupiłem sobie Samsung Galaxy Note 10.1

Opublikowano

Bierz SGS III moim zdaniem na chwile obecna najlepszy telefon, android jest super system operacyjnym, a Iphone to pic na wode, pod wzgeldem cenowym i takze jesli chodzi o parametry i jakosc, taka moja opinia

Opublikowano

andorid 4.1.1 dorównuje Szybkością IOS a sgs 3 ma już 4.1.2 w styczniu 4.2.1

A jabłko możesz dokleić i mówić mam Iphone 7 :O

Opublikowano

@up może troche więcej konkretów? Tak samo jakbym pisał, że sobie kupiłem volkswagena i jestem bardziej zadowolony od audi a8. ftw

Opublikowano

@up może troche więcej konkretów? Tak samo jakbym pisał, że sobie kupiłem volkswagena i jestem bardziej zadowolony od audi a8. ftw

Przenioslem sie z Gio na Wildfire S, mozesz mowic co chcesz HTC dziala szybciej i plynniej.

61093c6efb.png

Opublikowano

Czemu Samsung i iPhone? Moze by tak HTC albo Nokia z WP? Sam zakupilem HTC i jestem bardziej zadowolony niz z Samsunga :P

nokia nie wchodzi w grę bo nokia już nie jest taka jak kiedyś, jest ch*jowa a HTC jest przereklamowane, moje skromne zdanie. samusung i apple to giganty, htc założe się że ma mniejsze wsparcie techniczne

Opublikowano

nokia nie wchodzi w grę bo nokia już nie jest taka jak kiedyś, jest ch*jowa a HTC jest przereklamowane, moje skromne zdanie. samusung i apple to giganty, htc założe się że ma mniejsze wsparcie techniczne

Nokia nie jest taka jak kiedys, zgodze sie. Ale Nokie z serii Lumia XXX sa naprawde dobre ze swoim WP8 :) HTC przereklamowany? Czesciej widuje reklame Samsunga niz HTC :| Mozesz kupic takiego samego HTC jak SGS3 i to za mniejsza cene.

HTC Evo 3D

http://www.ceneo.pl/13475799

HTC One X

http://allegro.pl/htc-htc-one-x-111610

http://www.ceneo.pl/15691426

61093c6efb.png

Opublikowano

Nokie lumie nie są warte swojej ceny - miałem styczność z kilkoma modelami.

Co do HTC - fakt mogę się mylić, aczkolwiek seria Samsung Galaxy jest lepsze, po prostu.

I tak jak wspomniałem, wsparcie techniczne jest o wiele lepsze, czyż nie tak ? (Jeżeli się mylę poprawcie mnie)

Co nie zmienia faktu, że najstabilniejszym, najbardziej płynnym i najmniej potrzebującym systemem zawsze był jest i będzie iOS bo jest tworzony i konfigurowany pod jedną serię telefonów.

Opublikowano

Nokie lumie nie są warte swojej ceny - miałem styczność z kilkoma modelami.

Co do HTC - fakt mogę się mylić, aczkolwiek seria Samsung Galaxy jest lepsze, po prostu.

I tak jak wspomniałem, wsparcie techniczne jest o wiele lepsze, czyż nie tak ? (Jeżeli się mylę poprawcie mnie)

Co nie zmienia faktu, że najstabilniejszym, najbardziej płynnym i najmniej potrzebującym systemem zawsze był jest i będzie iOS bo jest tworzony i konfigurowany pod jedną serię telefonów.

Co do iOS sie zgodze :)

Co rozumiesz przez wsparcie techniczne?

61093c6efb.png

Opublikowano

Za iphona płacisz za markę a SGS III jest naprawde bardzo dobrym telefonem ^^ Android jest fajnym systemem bez problemu wgrasz muzykę, wideo itp ;)

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Przenioslem sie z Gio na Wildfire S, mozesz mowic co chcesz HTC dziala szybciej i plynniej.

Z gówna na gówno. Jak śmiesz wypowiadać się w temacie o topowych smartfonach?

Trolling is a art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...