Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Strzelec all o nim

rafichu8i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moglby mi ktos napisac co kupowac strzelcem jaka najlepiej bron/jakie umiejetnosci uzywac i trenowac? Tarcze?

2.Pytanie czy na 1lvl mam chyba okolo 20broni to n 10 bd mial ich wiecej mozliwych do kupienia? Tak samo z umiejetnosciami?

Opublikowano

1. Ja osobiście gram dwoma strzelcami. Jeden lvl 18 (royal), a drugi lvl 20 (national). (Jbc. to się nie chwale)

Powiem Ci szczerze, że gra mi się nimi średnio, ale to tylko dlatego, że nie mam zbyt dobrego aima w ręce.

Gunnerzy są dobrą klasą na krótki i średni dystans lecz na daleki to przynajmniej mi nie idzie dobrze, musze innych tylko z bazooki ściągac bądź z duala shotguna.

Co do kupna broni....

Bronie najlepsze na gunnera to:

Uber Plecodrap(National)/Super Szwajcar(Royal)

Do tego: Albo shotgun na daleki lub Uber Wspaniałość Wolfganga(National)/Super Gnatogryz Berniego(Royal)

I oczywiście zwykła bazooka. Pancerna Pięść Fausta(National)/Pogromca Czołgów(Royal)

Jeśli dysponujesz większą ilością funds to możesz kupic uber/super, ale da Ci to tylko większe kryty.

Do tego bandaże i ew. toniki.

2. Co do umiejętności:

Każdą jedną umiejętność dostajesz co 2 lvl. Czyli jak masz 2 lvl to na 4 lvl'u dostaniesz 1 punt itd. na 6,8,10,12........ Tylko na liczbach parzystych.

Jeśli chodziło Ci o to to rozkładaj w takiej kolejności:

- Ognisty ostrzał (ang. Frenzy Fire)

-Tarcza bohatera (ang. Hero Shield)

-Ruchy (ang. Leg It)

-Wybuchowa beczka (ang. Explosive Keg)

-Pożeram granaty (ang. I Eats Grenades)

I NIE, nie dochodzą nowe umiejętności tak jak dałeś w przykładzie. Umiejętności będą te same tylko, że z coraz większym ich lvl'em będą mocniejsze- to chyba oczywiste.

3. I teraz te bronie.

Otóż tak samo NIE, nie będą dochodziły nowe wraz z twoim lvl'em. Było chyba w starszych wersjach, że ubrania dochodziły wraz z większym lvl.

A ja lece ćwiczyć aima ;)

Mam nadzieję, że pomogłem i licze na LIKE.

2054962.png

Daj Like, bo ugryze.

Jedno kliknięcie nie boli.

Opublikowano

18 i 20lvl to low levle, więc nie masz czym się chwalic. Na gunnerze kupuj backscratchera,uber lr sg i bazooke. W abilitkach inwestuj tak, aby na 30 lvlu miec 5ff,5leg it,5/4ieg i 1keg i 1shield.

Opublikowano

Bronie typu na royala super szwajcar= u natio uber plecodrap. To są tez o takim samym dmg bronie. Mozesz zakupic prawie kazdą bron przeciwnej frakcji niewiele płacąc więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...