Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Auto potion w kamermodzie

EmanS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Troszkę mnie nie było i nie jestem w temacie :( więc problemik wygląda tak:

po ściągnięciu metin2mod na serwer PL, zalogowaniu, i wciśnięciu F6 wyświetla się stara konsola kamermoda ale

auto potion wyglada zupełnie inaczej tzn nie ma on/of, zamiast tego jest 6 rysunków mikstur i pod nimi jakieś liczby.

Wpisywałem na oślep, ale to nic nie dało. Czy ktoś może mi wyjaśnić jak ustawić i przede wszystkim włączyć auto potion ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zapewne te liczby to sa ID potionow. A ten pasek pewnie odpowiada za to kiedy ma Cie leczyc. Masz 100% wiec pewnie bedzie Cie leczyl gdy padniesz. Sprobuj przeciagnac ten znacznik na pasku na lewa strone i zobacz czy dziala.

Opublikowano

Id jest dobre na pasku ustawiasz tylko od ile % hp ma Ci potowac a zeby dzialalo nie wylaczasz okienko tylko minimalizujesz. Masz przycisk obok przycisku zeby zamknac autopota. Potem pojawi Ci sie ikonka czerwonej potki po lewej stronie i bedzie ladnie sobie regenerowal. Licze na lajka.

47670d197bdcd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...