Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2012

gawno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli 21 grudnia nie nastąpi koniec świata (a nie nastąpi, czekamy tylko na potwierdzenie tego), będzie to oznaczać że świat nie skończy się NIGDY o OKREŚLONEJ DACIE. Majowie sobie wymarli to nie skończyli jebanego kalendarza. PAMIĘTAJMY: KONIEC ŚWIATA (te pojęcie jest dziwne i zjebane) to nie jest proces jednodniowy, który może stać się w jednej chwili. BEKA

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Przekaz nie jest wystarczający jasny? KONIEC ŚWIATA NIE SKOŃCZY SIĘ NIGDY O JAKIEJŚ KURWA JEBANEJ DACIE ZAPISANEJ NA JAKIMŚ GÓWNIE.

Wszyscy gówno wiedzieli, gówno wiedzą i gówno będą wiedzieć

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Każdy wie że nie będzie końca świata, ten kto czyta/czytał biblie ten wie ;)

" Nikt nie zna dnia ani godziny " 

No to ja napisałem to samo tylko bardziej po polskie

Wszyscy gówno wiedzieli, gówno wiedzą i gówno będą wiedzieć

1323206721-U1.png

Opublikowano

Kolejny bezsensowny temat, który nic nie wnosi?

To zwyczajny spam, nic więcej.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

A co jeżeli Bóg nie istnieje? Wszystkie teorie wysnute z Biblii jakoby nikt nie znał tej daty prysną -,-

Na wstępie powinniśmy wziąć pod uwagę to że Majowie w tamtych czasach byli bardzo , ale to bardzo dobrze rozwinięci potrafili przewidzieć różne zjawiska naturalne za pomocą gwiazd.

Szczerze mówiąc koniec świata jest możliwy.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

A co jeżeli Bóg nie istnieje? Wszystkie teorie wysnute z Biblii jakoby nikt nie znał tej daty prysną -,-

Na wstępie powinniśmy wziąć pod uwagę to że Majowie w tamtych czasach byli bardzo , ale to bardzo dobrze rozwinięci potrafili przewidzieć różne zjawiska naturalne za pomocą gwiazd.

Szczerze mówiąc koniec świata jest możliwy.

ja już przeżyłem chyba 2 końce świata, znaczy to że jestem X-Menem? To są bajki dla 10 latków, żeby się przestraszyły i zaczeły uczyć

Opublikowano

ja już przeżyłem chyba 2 końce świata, znaczy to że jestem X-Menem? To są bajki dla 10 latków, żeby się przestraszyły i zaczeły uczyć

Teorie o tamtych końcach świata były wyssane z palca.

Mówiąc o 2012 nasuwa się wile czynników które mogłyby wpłynąć nie korzystnie na strukturę ziemi.

Co do "chęci do nauki , ponieważ koniec świata" to się nie zgodzę myśląc o tym wolałbym przeżyć ostatnie dni jak najlepiej ,a nie siedzieć z nosem w książkach -,-

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Pasjonat
Opublikowano

"Nie będzie koniec świata kup samochód na lata" xDD

Tak na serio to końca świata nie będzie , bo to może się stać wtedy , kiedy my nie wiemy.

Kalendarz Majów , skończyć - się skończył ale skąd wiecie , że akurat to znaczy , że to MA BYĆ koniec świata , za pewnie ma to znaczyć coś innego... słyszałem , że to ma być koniec jakiejś ery Majów. Słyszałem również , a raczej widziałem na internecie , że NASA podobno mówią , że nie będzie końca świata , jedynie może być przesilenie zimowe.

Jednym słowem - każdy ma inne zdanie i koniec do widzenia.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Przed chwilą pisałem z Bogiem i powiedział że jebnie granatem w 3590

Koniec świata nikt nie przewidzi to jest natura tego nie zmienisz ;d

Opublikowano

A my potrafimy polecieć na księżyc, a nie potrafimy przewidzieć pierdolonego tornada, ale majowie są zajebiści, i potrafili nawet koniec świata przewidzieć. Ba, im się jedynie kończy kalendarz, a ludzie już panikują...

Opublikowano

"Majowie sobie wymarli to nie skończyli jebanego kalendarza"

Hahahaha

Niezły dowód świadczący o tym, że koniec świata nie nastąpi :). Sam w niego nie wieżę ale pamiętajmy, że dzień 21 grudnia może okazać się dla nas osobistym końcem świata. np. Wpadłeś pod samochód, czy coś w tym stylu.

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...