Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy gra mi zadziała

Amok9134

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż aktualnie posiadam windows 7 32bit. Niedługo wymieniam płytę, procek, oraz kartę graficzną. Właśnie ściągnąłem battlefielda, ale niestety dowiedziałem się, że będzie konieczne przeinstalowanie systemu. Stąd moje pytanie. Jak zrobić, żeby skasować windowsa, potem zainstalować od nowa na nowym sprzęcie jednocześnie bez usuwania battlefielda. I czy jest w ogóle opcja żeby działał. Na nowym sprzęcie postawię najprawdopodobniej win 32bit jeśli jest opcja żeby przy 64bit zadziałał to się o to postara. Proszę o wasze opinie i serdecznie was pozdrawiam ;]

Opublikowano

Jest to troche chaotycznie napisane, ale BF3 dziala i na 32b i na 64b a jak zainstalowac? Normlanie zapodac plytke/penka z Winda i przeinstalowac o.O

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Sęk w tym, że ja ściągam bfa. Możliwe będzie tylko przekopiowanie całości bo instalki mi chyba origin w systemie nie zostawi (mojemu kumplowi nie zostawilo). Chodzi mi o to, żeby ściąganie nie poszło na marne ;/

Opublikowano

http://www.systemreq...ntslab.com/cyri Tutaj masz taką super stronkę

Tam znajdź sobie BF3 i ona pokaże Ci czy Ci pójdzie gra.

Nie podwaj ludziom takich stronek bo to sa ewidentne bullshity. Takie strony to FAKE

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...