Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Opłaca się zbierać 11k na skin?

KaeN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam 30lvl brakuje mi tam kilku bogow wiec z nudow postanowilem zrobic nowe konto. I takie pytanie czy jak na tamtym koncie mam bogow to sie oplaca teraz zamiast 2 bogów kupić np skin do lokiego ?

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

To już zależy od Ciebie xD Jak ci mało brakuje to polecał bym ci do all bogów zbierać :D Ale jeżeli grasz bardzo dobrze jakimś bogiem i chcesz żeby np. inni gracze wiedzieli że świetnie grasz to kup skina :D Takie jest moje zdanie :)

l9WHU.png

Opublikowano

Nie opłaca się.Lepiej kupować bogów i mieć więcej postaci do grania niż skórka która właściwie niczego nie zmienia.

KHnS9.png

Signature by Karol22

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

No tak, ale jak Ci przyjdzie grać na mapce Assault?. To wtedy jest 1 szansa na wszystkich bogów, że akurat trafisz na ulubionego :)

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

Opublikowano

Ja mam 28 lvl i wiem, że niektórych bogów nie kupie bo grać nimi na assaulcie to porażka, wolę mieć mniej bogów i to takich których wiem, że sam mogę pociągnąć team niż jakiś człekokształtnych niedorobieńców.

Wiec moim zdaniem skiny oplaca sie kupowac, a zwlaszcza gold.

Opublikowano

Wiecie że on już podjął decyzję ? Nie wiem po co robić odkop zapewne osoba która to zrobiła dostanie 5% :)Co do tematu to i tak trzeba się dostosować do teamu.

Opublikowano

Kup godpacka, odzyskasz jakieś 50k favoru i masz wszystkich bogów teraźniejszych i przyszłych, oraz prawdobodobny status V.I.P po całkowitym wydaniu gry (końcu bety ;))

Opublikowano

god pack ze 100zł kosztuje na polskie wiec sie nie oplaca ;x

Potrzebuje waszych porad do gry w Counter-Strike 1.6 - Piszcie PW

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...