Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

My-Big-Craft [1.4.5] Dzialki FB/Survival

wichu11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

My-Big-Craft

informacjeo.png

083.gif Adres IP:s49.mineserv.eu:2016

083.gif Typ Serwera:Survival/FB

083.gif Potwory:Tak

083.gif Zwierzeta:Tak

083.gif PvP:Tak(poza spawnem)

083.gif Premium:Nie

083.gif Sloty:10(powiekszamy)

083.gif Biala Lista:Nie

083.gif Nether: Tak

083.gif On/Off: ikonkabf.png

pluginyy.png

Różne i potrzebne do tego typu Serwera

ekipab.png

Wlasciciel;wichu11

Wlasciciel:NoJutsuMe

NajlepszyAdmin:QraPL

NajlepszaAdminka;Kremowka

infododatkowe.png

Poszukujemy:Budowniczych skaldka: 6.15

Opublikowano

Serwer żałosny, nic tam nie ma, ciągłe bugi, lagi. serwer co chwile przywracany, więc nie można wogóle się tam rozwijać, większość czasu albo jest off albo white-list ma, tak jak wyżej- administracja nie szanuje graczy. Niedość, że mało slotów to jeszcze 100 innych wad. Nie radze wchodzić, bo zostniecie tylko wyzwani od: "skur****i", "hu**w", "poje**w, "po****dolców" itd. Jednym słowem- Gówno.

Błagam o pomoc :P

Opublikowano

`Wybaczcie, ale muszę napisać skargę. Royuss czy jakoś tak <właściciel> zbanował niepotrzebnie dwóch Adminów. Najpierw zabrał im opa i gm a potem dał range gracz. Tymi graczami było : Niera <QraPL> i kremowka. W dodatku nie skonsultował się z drugim właścicielem mianowicie NoJutsemMe, który dał im Admina, opa i gm.

SKARGA NA ROYUSS'A <wichu11>

Nie powinniśmy sądzić NoJutsaMe ponieważ on jest o wiele lepszy od drugiego właściciela przekonałam się tego na własnej skórze. Muszę przyznać żę atmosfera servera była by dobra gdy by nie Royuss.

Ocena Royuss'a : 1/5

Ocena NoJutsaMe : 5/5

Ocena Servera : 4/5 <bez Royuss'a 5/5>

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej, NoJutsaMe w porządku właściciel, a Royuss dziecko bez duszy.

Hahahahaha, + Dał mi perma, za nazwanie go dzieckiem bez duszy.

żałosny serwer z tym człowiekiem.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Wichu, możesz mnie odbanować? Nick Teeesik

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

ok cos z tym zrobie znalesmy nowega Wlasciciela boka teraz royruss ma bana

PRZECIEŻ TO TY. KOGO CHCESZ OSZUKAĆ. NA PEWNO NIE MNIE bOŻE BOKO TO WICHU11 A WICHU11 TO ROYUSS... MYŚLISZ ŻE JESTEŚMY AŻ TACY NAIWNI... ŻAL MI CIE
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...