Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skin

robot33xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cesc dzisiaj wselem z komputera do szkoly i pszyhodze do domu i wlonczam micraft ale jest taki problem bo ja mam premióm i se instaluje tego mcrafta i po zainstalaci cierzylem sie grom i wogule fajnie bylo ale potem sie mi sie znudzilo i poslem isc na podwurko ale potem snuw wrucilem do micrafta i znowu sobie gram ale tak mysle cemu jestem steve no to sobie gram gram gram gram gram i mysle jak byc innym gosciem niz stevi to sobie wpisuje minecraft skins pobieram jakis plik o nazwie KON TROJANSKI (widac rze po polsku to bedzie mi go latwo osblugiwac) i niestety wywalilo mi minecrafta premium kupilem znowu ale znowu mi zabrali konto to kupilem znowu micrafta i wtedy mialem 0zl ale wziolem z moich osczendnosci kupilem sobie konto na zapas i terz ukradli no ale tak ogulnie bylem zly to sobie wzialem pieniondze z skarbonki kupilem mincrafta ale ja mialem jakiegos wirusa to go zeskanowalem programem CLENER i tak mi go ukrdali dobra znowu kupuje i teraz wrzystko naprawilem a ta kasa zostala zniszczona chociarz odzyskalem konta premium wiec spzdam je i bede mial wiencej kasy chociaz nie umiem sprzedawac to bede mial na zapas no ale gram sobie gram i po tym hce zmienic skina wiec jak go zmienic?

botw2j2a0_xxrsqxw.png
Opublikowano

Ty specjalnie w każdym wyrazie umieściłeś błąd?

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...