Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem ze stroną

McGrasus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ze stroną combat arms. Kiedy chce wejść na stronę wyskakuje mi błąd:

ERROR
The requested URL could not be retrieved
While trying to retrieve the URL: http://combatarms.nexoneu.com/
The following error was encountered:
Read Error
The system returned:
   (104) Connection reset by peer
An error condition occurred while reading data from the network. Please retry your request.
Your cache administrator is webmaster.

Taki sam błąd wyskakuje gdy łącze się z główną stroną nexoneu.com . Jak to naprawić? Już od roku mam ten błąd, launchera również przez niego nie moge odpalić bo nie może się połączyć ze stroną.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Pierdol nexona wyjdzie Ci to na zdrowie pograj w nowego csa lub nie wiem bo po chuj się wkurwiać na te jebane bugi i kurwa crashe srasze

Opublikowano

Spróbuj przez proxy wejść

z tego co wyczytałem to coś ci blokuje !

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Przez proxy to tylko na stronę wejdę, a chce też na cliencie. Do tego jak użyje vpn to będzie mi lagować.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

To już nie wiem a od kiedy ci się to pokazuje może przed tym coś robiłeś jakieś dodatki ściągałeś czy coś ?

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nic nie ściągałem. Żeby sprawdzić czy to nie wina złośliwego oprogramowania zrobiłem format kompa i nadal był ten sam błąd. Problem według mnie tkwi w necie, ponieważ gdy sprawdzałem na laptopie (to same łącze) to strona również nie działała. Kiedy napisałem do admina sieci odpisał mi że mu również nie działa ta strona i nie wie co jest tego skutkiem. Mam radiówkę.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Zmień przeglądarke albo pobrałeś tam jakiś dodatek nie pamiętam jak się nazywał który blokuje reklmy itp i przez niego miałem identyczny błąd.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Zmieniłem przeglądarkę, wyłączyłem wszystkie dodatki, nie potrzebne procesy i nadal ten sam błąd.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Uruchom jako administrator.

Ten dodatek się nazywa Adblock i on blokuje reklamy to jakim sposobem mógł by zablokować całą stronę ?

jak nie wiesz to po prostu nie pisz bo takie posty to jest dla mnie uważane jako nabijanie postów !

2sgruiim7hp9.png

Opublikowano

@up Czy ty wgl. czytasz moje wcześniejsze posty ? Napisałem ze wyłączyłem wszystkie dodatki przeglądarki, a skoro adblock jest dodatkiem to go również wyłączyłem... Również próbowałem z uruchomieniem przeglądarki jako administrator lecz ten sam błąd.

@up2 Napisałem email do biura, mam nadzieje ze to coś da...

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Masz modem? Zresetuj połączenie z netem parę razy i jak możesz go przywrócić do ustawień fabrycznych.

Opublikowano

Mam router. Zrestartowałem go ale nadal ten sam błąd. Jeśli admin miał też ten błąd to nie sądzę żeby to była wina routera.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...