Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Razem z moimy kolegami dostaliśmy bany na 3dni zas inny kolega dostał 1 dzien pozniej od nas.Teraz po tym terminie pisze mi ze mam bana perm.A koledzy nie mają normalnie mogą grać,wie ktoś dlaczego?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Moze ktos ciebie zreportowal , czy cos w tym stylu? Nie znam sie dokladnie na DayZ ale podaj powod z jakeigo dostales bana , oraz z jakiego twoi koledzy dostali

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam.Razem z moimy kolegami dostaliśmy bany na 3dni zas inny kolega dostał 1 dzien pozniej od nas.Teraz po tym terminie pisze mi ze mam bana perm.A koledzy nie mają normalnie mogą grać,wie ktoś dlaczego?

... już się zaczęło :D , moje gratulacje xD , po cholere grać w survivala z hackami ? Nie lepiej włączyć Fala i zagrać w singla ? I żeby nie było , nie jestem przeciwnikiem hack'ów ale w taką grę (tego typu) z haczykiem ? Litości, chcecie się w ten sposób dowartościować, macie jakieś braki ?

Zakładajcie klany, walczcie w pojedynke , ja wiem ta gra może przyprawić czasami o zawał serca (bugi, bugi i jeszcze raz ...) i szlak człowieka trafia, ale haki ?

Dobra znów się rozpisałem i to nie na temat (sorry) ale WarZ z hack'ami ?

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...