Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytania]

Diamond Craft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Pierwsze moje pytanie to chciałbym mieć księge gości(nie mylić z shoutboxem) na stronie cba i niewiem skąd ją wziąść ... Chciałbym najlepiej kod html juz gotowy:D

2.Drugie pytanie to jak zmienić na stronie cba z np napisu Nawigacja na Turnieje :D

Albo stworzyć ogółem napis Turnieje..

Tylko nie chodzi mi o podstrone... po prostu o napis Turnieje.. a pod nim sam bym zrobił podstrony :P

3.Jak na cba zrobić podstronę np klanówki i do niej podstronki?(niewiem jak to nazwać - że sie wchodzi w to i sie rozwija lista np klanówki remik,tysiac itd i sie wchodzi w co chce;D)

4.Jak zrobić cały szablon niebieski tzn... NOrmalna strona ale całe niebieskie tło....

5.Każde pytanie oparte na PHP my fusion, i serwisie Cba.

Za każdą sensowną odpowiedź like.

Opublikowano

1.To jest aplikacja/modyfikacja

Download

http://speedy.sh/xCrKF/v7-guestbook-v4-12-pl.zip

Skan

https://www.virustotal.com/file/da54f594c0c1bcf7fe77ccbbf151c9d3a87c70ecee49ea0db66afc76e4cd3e31/analysis/1355843799/

Instrukcja

1.Wstawiamy katalog guest_book do katalogu infusions na swoim serwerze.

2.Przechodzimy do PA => Zarządzanie stroną => Wtyczki, wybieramy z listy Guest Book i klikamy Instaluj.

3.W zakładce "Wtyczki" znajdujemy naszą wtyczkę i konfigurujemy według potrzeb.

4.Do nawigacji automatycznie został dodany link o nazwie Księga Gości, kierujący do naszej wtyczki.

Opublikowano

Chciałbym najlepiej kod html juz gotowy:D

Nie prosimy o gotowce. Closed.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...