Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]O zmianę Nazwy Summonera.

BlindMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ze względu na obliżkę zmiany nazwy postanowiłem zapytać się czy mogą mi zmienić, zreportować nową nazwę : Pentakill........ coś w tym rodzaju.Pytam się powieważ pisze że nie może być coś z Riotu.no wiecie

Z góry dzięki ;)

Cpt%20Vezzie_eune_64_3_logo.png

Opublikowano

To już raczej zależy bez pośrednio od nich pentakill to nie jest jakaś nazwa strasznie zbliżona do riotu bardziej chyba chodziło im o to ,żeby nie brać np nicków podobnych do administracji albo np RIOT supportLOL itd. no ale nie wiem najlepiej napisz do angielskiego supportu.

Następnym razem postaraj się jak zadajesz pytanie bo musiałem przeczytać bardzo dokładnie żeby ogarnać o co ci chodzi.

Sorry za błędy pisze z kom licze na like.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Stary cie obrazajac radze wrocic do szkoly , albo pisac na trzezwo posty bo to co napisales to masakra ;D

Nie wiem ile masz lat ale ja majac 6 lat bym lepsze zdanie ulozyl ;]

Wydaje mi sie ze spokojnie mozesz zrobic taki nick i nie bedzie zadnego problemu

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

A co to ma do riotu? Pentakill to nie jest przez nich wymyślone czy coś. Możesz się tak nazwać bezproblemu.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Jedynie nie można brać obraźliwych nicków. Reszta jest ok.

Jeśli coś będzie nie tak, to support może do Ciebie napisać i zmienić Ci nick, ale to się raczej rzadko zdarza.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Chodzilo im o to ze nie mozesz uzywac nickow takich jak ich czlonkowie czy podobne np. MorelloRIOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...