Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diana - Polski Poradnik - Sezon 3 [WIDEO]

kerlik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do obejrzenia mojego poradnika Diany. Znajdziecie tutaj kompletny build tego czempiona i dodatkowo kilka cennych rad odnośnie jej umiejętności.

Wszelkie uwagi i sugestie mile widziane. :)

"Sezon 3" w tytule ma tylko poinformować, że poradnik jest aktualny i uwzględnia zmiany (przedmioty, specjalizacje, itd.).

Opublikowano

Bardzo fajnie ;] przynajmniej się nie jąkasz jak inni co robią poradniki na yt , 10 fpsów i seplenią ale liczą się chęci ..

Dam Ci +

Lecz diana po nerfie to Shit jak Choooy .

Teraz All pickują , Evelynn oraz Katarine ;p

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Nie wiedziałem , że masz tu konto :D . Co do poradnika , to ja na mida wole wziąć runy które dają więcej MR na początku i na amora te , które dają armor per lv

Opublikowano

Zawsze miałeś jakieś słabe poradiniki i buildy ale widzę, że jakiś postęp jest ( Zmiana na angielski z polskiego, W miare lepsze buildy, Rozdawanie Skilli ) Ale i tak dużym minusem jest to ,,Błysk albo Wyczerpanie'' to taki razi w uszy... To musisz zmienić. Ogólnie jak na razie to po tym tucie mogę stwierdzić, że zrobiłeś jakiś krok do przodu bo jest o wiele lepszy od Twoich poprzednich tutów, gdzie np. maksowałeś Q na fiorze...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

ale widzę, że jakiś postęp jest ( Zmiana na angielski z polskiego, W miare lepsze buildy, Rozdawanie Skilli)

Powiedz mi człowieku, co to za postęp: zmiana języku w grze? To chyba każdy potrafi. Chyba, że dla Ciebie granie na angielskiej wersji jest bardziej pro... -.-

Co do tuta, to nie podobają mi się runki, pod apc zółte są lepsze na mana regen, a niebieskie ap per lvl. Uwierz, bardziej się to opłaca. Biorąc pancerz idziesz pod late game, bo na midzie prawie zawsze spotkasz postaci ap, a te runy dają Ci 10 armora(+-), to jest praktycznie nic.

Opublikowano

Wszystko bardzo ladnie i dokladnie przedstawione tylko ten build do dupy . Rabadon jako 2 item wtf? Abysial to core na nia

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Z góry zaznaczam, że nie chce Cię urazić i przepraszam, ale zauważyłem trochę nieścisłości, które chciałbym Ci przekazać

Błędy/nieścisłości/MOJE wątpliwości:

1. W nie daje magicznej tarczy, tylko po prostu tarczę. Magiczną tarczę zapewnia E Morgany i MoM.

2. E nie tylko przerywa ulta Katariny, przerywa wszelkie chanele - ulti karthusa, Q fiddla itd.

3. Runy koszmarne jeśli chodzi o mida, lepsze jeśli chodzi o topa. Po pierwsze armor i m res powinien być stosowany zamiennie. Branie run pod "ganki" jest błędem, od tego masz wardy. Osobiście preferuję też quinty pod m. speeda, jako że walczymy wręcz i albo "dobiegniemy", albo mówimy fragowi papa, AP ujdzie w tłoku.

4. Specjalizacje - kolejny błąd jeśli chodzi o mida, lepsze jeśli chodzi o topa. Nie dałeś nic w 3 drzewku, nie masz ani regeneracji many, ani m speeda, ani przedłużonych buffów.

5. Przedmioty: nie, nie, nie. Pierwszy powrót powinien zakończyć się dwoma doranami, lub wandem. Nie rushujemy maski, bo "zjadanie procentowego hp" gdy przeciwnik ma 1000 hp jest nieopłacalne. Zdecydowanie rush rabadon, lub abyssal (jeśli gramy np przeciwko kassadinowi, albo po prostu sobie nie radzimy)

6. Rozdzielanie skilli. Nienajgorsze i tu należy nadmienić że w "zależności od junglera", jeśli mamy kogoś zdolnego do szybkiego ganka 1q2w3e. Jeśli nie, 1q2w3q4e.

7. Rogala niestety trzeba nauczyć się na smartcastcie i mój Boziu, jak można mieć R nie na smartcastcie...

Mam nadzieję, że uznasz to za konstruktywną krytykę, powtarzam, nie chcę Cię urazić, bo zrobiłeś kawał dobrej roboty.

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...