Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gra na 5lv, a na 15

ZbychuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, też tak macie ze rając niskimi lv to normalnie idzie pograc, nie ma ludzi z eq za te pkt co sie kupuje za kase, a grając postacia 15lv to przeciwnicy mają pokupowane najlepsze bronie itp, wczoraj wbijam sobie wbijam widze jakiegos komandosa strzelam do niego ( gralem soldierem) strzelam strzelam ma juz padac a nagle sobie odnowil cale hp i mnie jeszcze zabił, i tak na kazdym serwerze, i jak tu grac ?

Opublikowano

Wiesz, ze istnieje claw(pazur)? I wiesz, ze z niego wypadają widgety? I wiesz, ze mogą to byc toniki? I wiesz, ze toniki odnawiają 50pkt zycia?

Mysle, ze grając na 15lvlu pozostali gracze lepiej sobie radzą niz 5lvle. W sumie to jestem tego pewien :)

Opublikowano

O tych tonikach to nie wiedzialem, ale moim zdaniem to troche nie wyrownana gra jest bo jesli ktos laduje w gre kase to jest lepszy niz ten ktory nie laduje kasy

Opublikowano

toniki można kupić z kasę w grze i po prostu ci co mają 15 lvl mają większe doświadczenie i lepsze skille :)

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Mi np. gra nie działała z miesiac to tylko wchodziłem pazury brać i mam teraz 1.5k toników 1.3k bandaży i 1.8 tego gówna do naprawiania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...