Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] hack na lvl

wuzimu0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w 1 dzień albo w tydzień na bocie GOA Omg skąd się ci ludzie biorą;P co do hacka jest tylko wizualny który daje ci w rundzie że ktoś widzi GOA konczy się runda i widać twój lv i przy okazji że hackowałeś:)

Opublikowano

z tego co mi wiadome niema , jednakże jest hack który daje range jaką chcesz ale to tylko iluzja by była .

i już nie ma w Publick'u tego

w 1 dzień albo w tydzień na bocie GOA Omg skąd się ci ludzie biorą;P co do hacka jest tylko wizualny który daje ci w rundzie że ktoś widzi GOA konczy się runda i widać twój lv i przy okazji że hackowałeś :)

Spokojnie wbijali to w 2-3 dni jak za gre dostawali 30 k expa

Opublikowano

Można boostować jeżeli ktoś nie wie co to znaczy to że ustalają miejsce w którym się spotykają oczywiście w przeciwnych drużynach i jeden zabija drugiego i tak ciągle

za to jest ban ale można bez problemu dostawać po 50 - 100 killi jak ma się 2 - 3 kolegów.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Można boostować jeżeli ktoś nie wie co to znaczy to że ustalają miejsce w którym się spotykają oczywiście w przeciwnych drużynach i jeden zabija drugiego i tak ciągle

za to jest ban ale można bez problemu dostawać po 50 - 100 killi jak ma się 2 - 3 kolegów.

Kille sie nie równają expem a takim sposobem do europy nie dojdziesz.Również dość czasochłonne wleci Gm do rooma i ban za pvlvl.

Nie zalecam tego sposobu kolega raz na cpt4 robił tak *kille na event z okazji ghost town* wtedy dużo osob na szybkiego tak wbijało kille do jobów wleciał gm i po koncie ;)

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Dlatego mówiłem że nie warto tego robić bo u mnie był taki sam przypadek że mój kolega grał tylko 9 dni w CA

a miał lepszą range od emnie a ja grałem jakiś rok. Miał Majora III a ja Majora I

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...