Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Jest Z Tymi Postami?:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no chodzi mi o to ze napisze posta potem drugiego (double) ale po odstepie 1,5h i dostalem warna.. czy nie moge robic posta pod postem w okreslonym czasie? jezeli macie punkt taki w regulaminie to prosze go tu wkleic ;p bo nie moge znalesc ;p

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

Nie możesz tego robić w ogóle. Używaj opcji edit. Jeżeli dostałeś lagga i wyskoczyły 2 Twoje posty w tym samym czasie to moderator się domyśli, że nie zrobiłeś tego specjalnie. Za to kar nie ma.

Opublikowano

no tak.. ale co mi z tego ze edytuje posta? jezeli moj temat od wczoraj jest na 4 gdzies stronie i nikt go nie czyta? a chce go odswierzyc ;]

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano
no tak.. ale co mi z tego ze edytuje posta? jezeli moj temat od wczoraj jest na 4 gdzies stronie i nikt go nie czyta? a chce go odswierzyc ;]

Poczekać przynajmiej ten 1 dzień?

76561198001815076.png
Opublikowano

Xanter ma racje. Możesz zrobić doubla co 24 h

jeszcze słownik jak byś czegoś nie wiedział:

Xanter - Pan up@

doubla - double post - podwójny post w temacie

24 h - czyli co 24 godziny - raz na dobę

nie musisz się złościć na mnie przez to że ci dałem warna ;< Ja prubuję pomóc i nie ubliżam ci ^^

Opublikowano

to ze jestes modem to nie masz prawa mi ublizac... wiem co znaczy 24h i doubel... tylko przed napisaniem drugiego posta zobaczylem w regulaminie i nic na ten temat nie jest napisane, dlatego zrobilem ten temat. do zamkniecia.

95a062c8256b792f.jpg