Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy gram w silkroada wyskakuje mi informacja ze mam zrobic reinstala silka.. na ten temat bardzo duzo wczesniej czytalem i slyszalem teorie ze jest to nowa wersja dc.. itp itd Pisze dlatego (nie ze wyskoczylo mi to raz) tylko wyskakuje mi to co dziennie (uzywam AgBota) nie wiem co mam robic pomozcie aha i nie gadajcie zrob reinstala bo to smieszne chce konkretna i sprawdzona odpowiec jezeli pomozecie dam 5* z gory dzieki :)

Opublikowano

na to nie za bardzo poradzi. proponuuje przeinstalowac silka na inna partycje jesli nie pomoze to chyba fromat zeby z syyfu kompa wyczscic;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Po prostu Ci krzyczy , że masz inne programy w folderze z silkiem ( czyli bota ) . Mi tak wyskoczyło jednego dnia to dostałem bana . Poem przez parę dni i się uspokoiło ... Najlepiej przeinstaluj silka i musisz przez to przebrnąć . Wg. mnie (i poparte to jest kilkoma dyskusjami na innych forach) jest to taki sposób na zniechęcenie do bota i jednocześnie na dc , aby graczy w lolo zrobić ; )

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Mi tak wyskakiwalo na czystym silku bez loadera nawet, i nie tylko mi, to wina joymaxu i nic na to nie poradzisz.

everythingfou - sprawdź to.

Admin Cienia
Opublikowano

Ten reinstall to nowa nazwa DC. ^^ A jak to wiadomo DC możesz dostać w każdym momencie i wiele razy podczas jednego dnia. I czy masz nową wersje agbota?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Tak mam nową wersje ...zawsze jestem na czasie ;p a to ze to nowa wersja dc to wiem ale pytan dlaczego tak czesto za kazdym razem wyskakuje tzn co dziennie po kilku godz. grania a w czesniej nie mialem tego problemu :)