Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss] Seria ;)

barabaszek5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hue hue gratki, też katą ostatnio zacząłem rankedy grywać (7W 1L) jak narazie było 5 W 0 L ale potem jakos nie pyklo ;P, jak chcesz mozemy zagrac duo ;)

Opublikowano

@2up okej napisz mi twój nick z lola na pw to coś razem pokminimy ;)

@up Zazwyczaj składam taki build: 1. Zwykłe butki + 3 potki, 2. Rewolwer Hextech, 3. Robie z butków, Obuwie Maga, 4. Kostur Pustki, 5. Tutaj różnie, jeżeli przeciwny team jest słaby np tak jak dziś Quadra w 7 min -.- to rabadon, ale jeżeli coś mocniejszego mają to Kryształowy Kostur Rylai, 6. Tu zależy co wybrałeś w pkt 5 jeżeli kupiłeś rabadona to teraz Rylai, a jeżeli kupiłeś Rylai to teraz Rabadona ;), 7. No i na koniec to zależnie od sytuacji, albo Anioła Stróża, albo Maskę, 8. I jak chcesz to możesz sobie zrobić z rewolwera, Miecz-Pistolet Hextech ;)

@top niestety jakiś typek mi zrypał serię ;( Wszystko carruje, ale z talonem w teamie, który poszedł do jungli i gdy ja miałem 14 lvl to on miał 6 -.- już nic nie dało się zrobić ;(

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@2up okej napisz mi twój nick z lola na pw to coś razem pokminimy ;)

@up Zazwyczaj składam taki build: 1. Zwykłe butki + 3 potki, 2. Rewolwer Hextech, 3. Robie z butków, Obuwie Maga, 4. Kostur Pustki, 5. Tutaj różnie, jeżeli przeciwny team jest słaby np tak jak dziś Quadra w 7 min -.- to rabadon, ale jeżeli coś mocniejszego mają to Kryształowy Kostur Rylai, 6. Tu zależy co wybrałeś w pkt 5 jeżeli kupiłeś rabadona to teraz Rylai, a jeżeli kupiłeś Rylai to teraz Rabadona ;), 7. No i na koniec to zależnie od sytuacji, albo Anioła Stróża, albo Maskę, 8. I jak chcesz to możesz sobie zrobić z rewolwera, Miecz-Pistolet Hextech ;)

@top niestety jakiś typek mi zrypał serię ;( Wszystko carruje, ale z talonem w teamie, który poszedł do jungli i gdy ja miałem 14 lvl to on miał 6 -.- już nic nie dało się zrobić ;(

o jo joj nic nie dało się zrobić na takim małym elo :( jakie to smutne, to są gry jak na boty -,-

<>

Opublikowano

@2up to może zaprezentuj jakąś swoją serię -.- Nie napisałem, że jestem pro elo zajebisty koxu i CLG błaga mnie, żebym z nimi grał, tylko napisałem, że chcę pokazać swoją serię i tyle -.-

1390144171-U592769.png

Opublikowano

a ja Ci odpisałem, że to chujowa seria bo to boty, krytyka ciężko przychodzi co ?

"Czy musze być kucharzem, żeby powiedzieć matce, że przypiekła kotleta" ? lol

Opublikowano

Fajnie pięknie gratki.

To troche pokazuje że na 1100+ ludzie nadal nie umieją kontrować katy na midzie ( co jest dośc łatwe) "w moim odczuciu)"

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

@2up Okej ale zrozum, że trzeba przyfarcić żeby wbić taką serie na elo hell ;p Bo za często się trolle trafiają, żeby wszystko wygrywać ;(

@up No masz rację ;) jedynie Diana dawała mi radę na midzie, ale od ostatniego nerfa szmace ją jak dziecko. Ogólnie mida przegrywam raz na ~40 rankedów. Nawet leblanc udało mi się zjechać, ale mimo, że gram dobrze to nie mogę wyjść z tego elo hella ;( za często się trolle trafiają, np taki talon, który poszedł na jungle i grał jakby to była jego pierwsza gra w lola. Miał 6 lvl wtedy co ja 17 dlatego, że biegał po mapie zamiast bić moby i gankować -.-

1390144171-U592769.png

Opublikowano

UP ma rację, poza tym na tym 900-1100 elo często trafiają się ludzie którzy ogarniają niż większość z elo 1300-1400, bo elo nie zawsze odzwierciedla prawdziwe umiejętności gracza, więc takie gadanie jest bez sensu....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...