Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Błąd TokenAdds

Artursi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pewien problem z reklamami gdyż wszystko zrobiłem nic mi nie przychodziło więc postanowiłem wysłać zgłoszenie do supportu tokenadds i mi odesłali coś takiego :

Oferta: Kalendarz sportowy.

Drogi/Droga artur,

Jako, że Twój telefon nie mógł zostać doładowany, usługa nie została zainstalowana w Twojej komórce i w związku z tym nie przesługuje Ci wynagrodzenie w postaci wirtualnej waluty.

Z pozdrowieniami,

Zespół TokenAds

Np, z reklamy Kocha Nie Kocha jakoś dostałem wszystkie nx a z innych reklam już mam taką odpowiedz.

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

Skoro nie wszystkie wypłacają to z jakiej paki inni wyciągają po prawie 4k nx z 1 karty ? bo na pewno nie z 3 reklam o 700 nx które jako jedyne wypłacają ?

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

@up pewnie zmienne ip im w tym pomaga te darmowe opierają się na ip a nie na koncie:D niestety nie mam mozliwości sprawdzenia stałe ip

Opublikowano

Skoro nie wszystkie wypłacają to z jakiej paki inni wyciągają po prawie 4k nx z 1 karty ? bo na pewno nie z 3 reklam o 700 nx które jako jedyne wypłacają ?

Zauważ, jak robisz po raz pierwszy NX to wyciągniesz z karty spokojnie 5k oczywiście tak było jak to weszło, nie wiem jak jest teraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...