Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PRYWATNE SERWERY METIN2.

Gapciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! (Jezeli nie ten dział,to przepraszam). Mam pewien problem... od paru dni szukam Fajnego serwera metin2,nie za trudnego zeby nawet dobrze sie wbijało lvl... Ale ! Nie raz widze ze serwery padają :c I Do was mam pytanie. Jak znaleść dobry serwer,na co patrzeć itp. z góry dz. bd lajki

Opublikowano

ogladaj zawsze prezki dokladnie i szukaj takiego serwa pod siebie samemu najlepiej a tak wgl to nie ma aktualnie dobrego serwa Thanned wyszedl ale ciagle pada i restart zrobili nie wiem co bedzie dalej ale jesli bedzie ON to mozesz zagrac bo serwer godny polecenia :)

Opublikowano

Grałem na nim... Ale wiesz.. n ie widze przyszłosci tego serwera,sam Admin przyznał kiedyś ze mają słabą maszyne :/

VickyDelero.

Opublikowano

Z tego co widze nie lubisz ciezkiego expa. Wybierz sobie cos ze spisu.

www.mpcforum.pl/topic/769909-spisprywatnych-serwerow-metin2/

Osobiscie polecam Ci Glador, Reinor, FunMT2, Gorgony, Thanned.

Opublikowano

na Funmt2 wczoraj pograłem.. i ? Administracja mnie zaskoczyła- Nazwa clienta-CandyMt2 :c wszystko prawie takie samo.. jajka exp 1-5 itp ; x

Opublikowano

Z tego co widze nie lubisz ciezkiego expa. Wybierz sobie cos ze spisu.

www.mpcforum.pl/topic/769909-spisprywatnych-serwerow-metin2/

Osobiscie polecam Ci Glador, Reinor, FunMT2, Gorgony, Thanned.

Na Reinor to nawet nie wchodź, nie dość że administracja nie ogarnięta to jeszcze podbity licznik chyba z kilka razy.

Gorgony to samo, była już 1 odsłona gdzie lali na graczy ciepłym moczem a teraz na 2 odsłonie robią to samo. Thanned też dziadostwo, logowanie pada co kilkanaście minut, w uj bugów tak samo jak na powyższych serwerach. FunMT2 nijak ma się do swojej nazwy, żadnej zabawy tam nie ma i podejrzewam że adminem jest gościu, który ma serwer Candy...poczytaj sobie o nim w prezentacji, szkoda czasu.

Szczerze to nie ma teraz gdzie grać, wszędzie albo hardy gdzie trzeba się męczyć kilka godzin żeby wbić lvl albo jakieś coś pełne bugów gdzie admini mają graczy w dupie byle by kasy natrzepać i zamknąć za miesiąc serwer.

58815786.jpg

Opublikowano

Na Reinor to nawet nie wchodź, nie dość że administracja nie ogarnięta to jeszcze podbity licznik chyba z kilka razy.

Gorgony to samo, była już 1 odsłona gdzie lali na graczy ciepłym moczem a teraz na 2 odsłonie robią to samo. Thanned też dziadostwo, logowanie pada co kilkanaście minut, w uj bugów tak samo jak na powyższych serwerach. FunMT2 nijak ma się do swojej nazwy, żadnej zabawy tam nie ma i podejrzewam że adminem jest gościu, który ma serwer Candy...poczytaj sobie o nim w prezentacji, szkoda czasu.

Szczerze to nie ma teraz gdzie grać, wszędzie albo hardy gdzie trzeba się męczyć kilka godzin żeby wbić lvl albo jakieś coś pełne bugów gdzie admini mają graczy w dupie byle by kasy natrzepać i zamknąć za miesiąc serwer.

Zgadzm się z tym.

Trzeba czekać do piątku na next serwery zobaczymy co pokażą

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

No tak wszędzie hardy i hardy.. Staję się to pomału już nudne, na serwer godny uwagi będziesz musiał poczekać.. I to nie wiadomo czy nadejdzie taki serwer..

Kase biora, no ale może po miesiącu nie zgarną tak dużo kapuchy ...

PS: No może w piątek ukaże się oczekiwany serwer godny uwagi .. ;)

Nick : Tword

Lvl: 1 +( dopiero zaczynam ;) )

Królestwo: Jakieś tam..

Serwer: Anrela ;)

Opublikowano

Dobry serwer mozesz znalesc poprzez prezentacje im lepsza tym lepszy serwer,oraz po komentarzach uzytkownikow grajacych na danym serwerze, lub poprzez gameplaya serwera.

Dobra reklama jest jak reklama artykulu spozywczego, najpierw jest reklama potem sprawdzenie towaru przez konsumenta effect koncowy jest taki ze do stanowiska z danym produktem podchodzi masa ludzi <3

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Jak podobaja Ci sie serwer PVP to pograj na hamachi jakims w razie czego nie nameczysz sie expieniem jak padnie bo nie expisz odrazu dostajesz lvl xD

Ja gram na OldschoolPVP GrassMT2

Opublikowano

Dobry serwer mozesz znalesc poprzez prezentacje im lepsza tym lepszy serwer,oraz po komentarzach uzytkownikow grajacych na danym serwerze, lub poprzez gameplaya serwera.

Dobra reklama jest jak reklama artykulu spozywczego, najpierw jest reklama potem sprawdzenie towaru przez konsumenta effect koncowy jest taki ze do stanowiska z danym produktem podchodzi masa ludzi <3

Można znaleźć, ale nie zawsze jest taki cudowny jak opisują go dani gracze.. ;). Na prezentacjach wydaję się, że nie wiadomo co, a tak naprawdę okazuje się po paru dniach, że pada, albo coś innego... ;)

Nick : Tword

Lvl: 1 +( dopiero zaczynam ;) )

Królestwo: Jakieś tam..

Serwer: Anrela ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...