Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie polecacie słuchawki .

jWojcik637

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się poradzić tych którzy mają te słuchawki i je używają do dziś.

Bym je używał głównie do BO 2 i Mw3.

Najlepiej gdyby były za mniej więcej do 250 .

Z góry dziękuje za pomoc.

P.S.

Stereo i Dolby Digital 5.1 powinny wystarczyć.

Opublikowano

No niestety jeżeli już chcesz słuchawki na parę lat trzeba zapłacić 200+

Najlepsze moim zdaniem są Trittony ax pro ale to na konsole

ale jeżeli na PC to Siberia 300+ zł

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@UP: Te Fatal1ty to w morele poniżej 100zł są.

Jeżeli kolega szuka czegoś mocnego i dobrego do grania to czemu mu nie polecicie słychawek Creative 3D Tactic Sigma. Może podpiąć je do kompa ostatnio widziałem taką fajną przejściówkę do konsol. Kosztują 170zł. W PC Formacie w rankingu słuchawek z wirtualizowanym dźwiękiem 5.1 miały najlepszy stosunek Jakość/Cena. Czytałem dużo na ich temat i jak będę kupował jakieś słuchawki do grania (bo esperanza to chyba słabe słuchawki) to napewno je. Wydają się ode duże ale jak je trzymałem w ręku to są lekkie.

Możesz też spróbować Roocat kave 5.1 są w cenie bodajże 310zł. O nich Ci nic więcej nie opowiem.

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Siberie są bezużyteczne bez karty.

Sam posiadam Creative Fatality od roku grałem w nich w mw3 co mi pomogło bardzo... z dobrymi ustawieniami i sterownikami w komputerze, słyszałem więcej niż kolega na Siberi która jest o połowa droższa

Fatality - 130 zł max i jestem w stanie je polecić, mikrofon odpinany, wyłącznik, wygodne w używaniu i po prostu są nie drogie... takie gadanie o sprzęcie Roccat... drogi i syf, kupiłem od nich mysz zepsuła się w ten sam dzień a ceny mają nie wyobrażalne.

76561198048736832.png

Opublikowano

Creativa fatality , fajne upolujesz nawet za 150zł

Creativy Fatality nie polecam nie są warte swojej ceny po jakichś 5 miesiącach i ok 5 wyciągnięciach mikrofonu. Psują się tzn: mikrofon przestaje działać.

final.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...