Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Błąd] Problem z WOT

killerB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam nieco duzy problem na forum Wot nie dostaje pomocy a support nie odpisuje.

Poniewaz jak chce uruchomic gre to kaze mi Pobrac 7,3 GB a jak przez exe chce dopalic to jakis error mi wyskakuje.

Moj klient jest zaktualizowany na 8,2 i nawet gralem ale potem cos sie popierpapier i teraz kaze mi sciagac nie chce tego scagac bo to zasrane 7,3GB a gra na Glownej stronie ma 4,0GB wienc jezeli ktos mial taki problem co ja i go razwiazal to prosze go o pomoc.

Z Gory dziekuej

PS: Prosze nie patrzec na blendy i na ortografie niestety mam swoje powody do tego wienc prosze nie zwracac uwagi nato Dziekuje.

Opublikowano

1. A na zewnątrz stoi różowy samochód .... podaj jego markę

dodaj screena

napisz błąd

a jak chcesz to po prostu zassij grę od nowa

2. Błędy ortograficzne przeglądarki zawierają słowniki (tak jestem dyslektykiem)

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Pobierz od nowa bo mogłeś coś w plikach nakombinować.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...