Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] MID

IceEnd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm, Talon się wydaje dobrym wyborem,

AOE Ulti, Slow z W, Q podobne do W Jax'a, E doskok z silence, Pasyw dający 10% więcej obrażeń przeciwnikom z nałożonym efektem CC.

Może mieć problemy z innymi postaciami z CC, ale kosi wszystkie papierki i wszystko jak się go ogarnie.

Opublikowano

Aha, sry, kiedyś grałem Syndrą na midzie i było fajnie, choć teraz się mówi że jest useless.

Widziałem kilka razy Xeratha na midzie, za pierwszym razem radził sobie dobrze, później grałem z Xerathem który feedował strasznie, co oznacza że Xerath jest trudny w opanowaniu.

Opublikowano

Ziggs

AOE ult

BOMBKI WEEE

Super escape (skok przez sciane z w)

Slow z e

BUM BUM BUUUM ULT ^^

-Manozerny :-(

Viktor

Tarcza z q

Stun z w

TONS OF DAMAGE Z e

Jezeli ogarniasz niszczysz kazdego

-Pozera mane tak szybko jak ziggs robi BUM BUM

-Beznadziejny ult...

Opublikowano

viktorem dobrze sie ciora. Q z duzym dmg ktore zamienia sie w tarcze , w slow/stum w TF bardzo przydatny. E aoe skill takze z poteznym dmg, razem ze specjalnym przedmiotem podpala przeciwnikow i to aoe ulti z ogromnym dmg.

Opublikowano

Bierz viktora.

Ma bardzo dużo utility, spory dmg, dobry poke z lasera i potężne ult (a nie jak ktoś prędzej napisał że do dupy). Po za tym riot zamierza zmienić jego pasyw na jeszcze bardziej broken.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...