Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FPS'y

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj granice 100 fps, dzisiaj po jednej grze i kupieniu lulu mam nagle takie ściny, że nie da się dosłownie grać, spada do 01 - 15 fps.

Tylko nie piszczie żebym zainwestował w nowego kompa czy powyłączał gg etc, bo to jest śmieszne

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Moze to przez ten zalosny pandomediabooster?

Albo jakies gowno ci wlazlo na kompa i ram wpieprza:P

Pewnie wirus

No cos ewidentnie ci zasyfilo kompa i masz zwiechy

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Zrobiłem szybkie skanowanie avastem i 0 zagrożeń.

Opublikowano

To zrob pelne i to jakims lepszym anty virusem

Karta sie przypadkiem nie przegrzewa ?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ostatnio sam stwierdziłem że coś się nieźle grzeje, spróbuję kupić podkładkę chłodzącą do laptopa, może pomoże, ale chcę bardziej praktyczne sposoby.

Łatwe, szybkie i skuteczne.

Opublikowano

No widzisz ja mam podobnie w gw2 slychac ze wiatrak zaczyna glosno pracowac i od razu fps ida w dol

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

Spróbowałem zrobić to przez task-managera, ustawiłem wysoki priorytet ale gówno, działa przez pierwsze 3 minuty gry, bosh..

Opublikowano

Sprobuj jak masz czas rozkrecic obudowe i przeczyscic karte i wszystkie inne rzeczy bo mozliwe ze duzo kurzu sie tam dostalo i w tym problem

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

To nic wiecej ci nie poradze moze ktos inny bedzia znal rozwiazanie , chyba pozostaje ci tylko format .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

Może jutro coś zdziała, nie wiem, komp jakoś odpocznie, i jutro będzie działać (?). Proszę o inne, skuteczne sposoby.

Opublikowano

ja mam taki problem ze czasami przez cala gre mam 20 fps max i musze zrestartowac kompa, nie wazne czy na full detalach czy very low i tak jest te 20 fps

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Spróbój sciągnąć Game Booster 3 ;) / Reinstall systemy jesli masz np Windows XP albo Windows 7 Ultimate to na np ... Windows 7 Home Premium

Pozdrawiam.

Opublikowano

ja mam taki problem ze czasami przez cala gre mam 20 fps max i musze zrestartowac kompa, nie wazne czy na full detalach czy very low i tak jest te 20 fps

To już są winy systemu , Komputer pracuje na innych obrotach jeżeli grasz na największej i najmniejszej ilości detali a masz tyle samo fps. Komputer pobiera również więcej ramu podczas większej ilości detali. Są to zapewne jakieś wirusy , musisz je mieć w jakiś plikach , które zapewne podbierają Ci troche Ramu i komputer dysponuje Tym co mu zostało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...