Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZENUJACE SA TE SERVERY

damianh39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

330 NA PRZEGLADA STRONKE I NIE MOZE SIE ODNALESC BO TE SERVERY KTORE WESZLY OBECNIE NA RYNEK SA ZENUJACE ROBICIE SERVA TO ZROBCIE JAKIEGOS KONKRETNEGO WASZE POMYSLY NA SERVA MNIE ROZWALAJA MOWIE DO TYCH KTORZY BIOARE SIE ZA SERVA NIE MAJAC POMYSLU NA NIEGO I DLA TEPYCH DZIECI KTORZY USILUJA COS STWORZYC... A WIEC MOWIE DO WSZYSTKICH ZALOZYCIELI OBECNYCH SERVEROW GRY METIN2

Opublikowano

report... więcej się nie wypowiem jak nie podoba się to wypierdalaj zrobic lepszy...

Są takie dni gdy człowiek ma dosc wszystkiego i wtedy pojawia sie ktoś z taką miną ";D" i wszystko staje sie piękne

:D

Opublikowano

No cóż, bo te serwery które teraz wychodzą tworzą administratorzy bez ambicji. Myślą tylko o sobie i o kasie jaką zarobią, padają co chwile, zarobią troszeczke na Is'ie i zamykają...

No jaki np. serwer który powstał teraz wytrzymał dłużej niż miesiąc? Tinesha ostatnio wyszła i już padła... ;)

Opublikowano

Niby ma racje, 2/3 założycieli serwerów to pieprzone złodzieje i złamasy kradnące coś, w co ktoś włożył pracę. Nie mówiąc już o tym, że wystarczy postawić silnik, dodać to samo co jest na serwerze xen**xMT2 i już dzieci mają kisiel w majtach.

Opublikowano

Ty lepiej tak nie wyzywaj, nie używaj tylu niezrozumiałych wulgaryzmów w zdaniu. Jak coś piszesz okaż trochę kultury, a nie wieśniaka z siebie robisz.

Opublikowano

Nie zrozumiałeś mojego przekazu oraz samej przenośni, nie chodziło mi o osoby mieszkających na wsi, ale trzeba mieć IQ powyżej 80 by to zrozumieć.

Opublikowano

Ty lepiej tak nie wyzywaj, nie używaj tylu niezrozumiałych wulgaryzmów w zdaniu. Jak coś piszesz okaż trochę kultury, a nie wieśniaka z siebie robisz.

Yy chciałem powiedzieć ze "wieśniak" ma kulturę jak nie wierzysz to zapraszam do mnie

Pozdro

"Muzyka jest tylko muzyką a idioci to kur*a idioci "

Jeśli lubisz moje posty daj Lajka ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...